ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η Δημοτική Αρχή ευτελίζει συστηματικά το δημοτικό συμβούλιο

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύμβουλοι των μειοψηφιών στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου οι οποίοι διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής.
Συγκεκριμένα αναφέρουν:
“Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή έδειξε την ολοκληρωτική αντίληψή της στη διοίκηση του Δήμου, ευτελίζοντας το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο ασκών καθήκοντα Δημάρχου, με θράσος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο να τον ακολουθήσουν και τα μέλη της πλειοψηφίας, αρνούμενοι να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων Δημοτικών υπαλλήλων και οι θέσεις των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης επί των σοβαρών και δίκαιων αιτημάτων που έθεσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου.
Για ακόμη μια φορά γίνεται προσπάθεια να ακυρώσουν τον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης «επιπλήττοντάς» την επειδή ασκεί το νόμιμο καθήκον του ελέγχου της Δημοτικής Αρχής με επερωτήσεις, προτάσεις και τοποθετήσεις.
Η αποχώρηση μας – στάση είναι καταγγελία στον απολυταρχικό τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποκλειστική ευθύνη της παρούσας Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου και πρέπει η αντίδραση της κοινωνίας να είναι καθολική.
Πατσιαντάς ΜαργαρίτηςΟικονόμου ΝατάσαΛαμπρινίδης ΦώτηςΣτόικος ΝίκοςΑποστολάκης ΙάσοναςΑνδρέου Μεϊκοπούλου ΕλένηΓαργάλας ΚώσταςΔραμητινός ΜάνθοςΚοκκινάκη ΦωτεινήΜολοχίδης ΓιάννηςΔιαμαντένιας ΘεολόγοςΚαλυβιώτης ΑχιλλέαςΛαϊνας Κώστας”
error: Content is protected !!