ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χωρίς θέρμανση το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών, επισημαίνοντας τα σημαντικά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της Μαγνησίας, όπως η έλλειψη θέρμανσης στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, οι προμηθευτές πετρελαίου αδυνατούν να προμηθεύσουν το Κέντρο Υγείας με τις κατάλληλες ποσότητες πετρελαίου, διότι τα οφειλόμενα ποσά για τις προμήθειες παλαιοτέρων ετών τους καταβλήθηκαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Ως εκ τούτου, οι αίθουσες του Κέντρου Υγείας παραμένουν χώροι «αφιλόξενοι» τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους ασθενείς, λόγω του ψύχους. 
Το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής βρίσκεται στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, σε ορεινή περιοχή, με ιδιαίτερα βαρύ χειμώνα. Αξίζει να αναφερθεί πως η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης κατά τα παλαιότερα έτη έφθανε μέχρι και τους οκτώ τόνους ετησίως. 

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να επιλύσουν άμεσα το ζήτημα θέρμανσης που έχει ανακύψει στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, δίνοντας τα απαραίτητα εχέγγυα στους προμηθευτές, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η προμήθεια πετρελαίου και να μην παρεμποδίζεται το έργο που προσφέρει το Κέντρο Υγείας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.  
error: Content is protected !!