ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στον Βόλο

Το aRTe LiBRe GalleRia σας περιμένει στο Christmas BazzaR & EventS 18 & 19 Δεκεμβρίου στην Στοά Τέχνης του Πολυχώρου Τσαλαπάτα στο Βόλο.

KEN 728X100

Στο BazaaR θα βρίσκονται Έλληνες χειροτέχνες με ιδιάιτερες χειροποίητες δημιουργίες και φυτικά προιόντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς . 

Η ΦΙ.Ο.Β (Φιλοζωική ομάδα Βόλου) θα πραγματοποιήσει ”Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλου” . Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να διαλέξει το σκυλάκι που του αρέσει και να το υιοθετήσει δωρεάν . Τα σκυλάκια που θα υιοθετηθούν θα είναι αποστειρωμένα και αποπαρασιτομένα και με 3μηνη δωρεάν τροφή από την Pedigree. Επίσης το περίπτερο της ΦΙ.Ο.Β θα σας περιμένει με το δικό της μπαζάρ χειροποίητων δημιουργιών για τους τετράποδους φίλους μας. fb. Φιλοζωικη Ομαδα Βολου

Το περίπτερο της Εταρείας Νόσου Alzheimer θα περιμένει τους επισκέπτες με το δικό του μπαζάρ αλλά και για ενημέρωση του κοινού. fb.Αλτσχαιμερ Βόλου

Η Κουζίνα Αλληλεγγύης θα βρίσκεται στο χώρο ενεργά με το δικό της μπαζάρ. Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν τρόφιμα , θα μπορούν να απευθύνονται στο περίπτερο .
fb. Ageliki Ioanniti

Το κατάστημα ”My Salon” nails & beauty , Σωκράτους 41Β θα παρουσιάσει ζωντανά από το χώρο του μπαζάρ , την τεχνική νυχιών (ημιμόνιμο κ.λ.π) . Επίσης θα δωθούν και διάφορα δωράκια για τις επισκέπτριες που θα παρευρεθούν στο χώρο .
fb. My Salon

Το κομμωτήριο ”Multistyle Salon” Κασσαβέτη 54Α , θα σας περιμένει με τα μοντέλα του για να παρουσιάσει διάφορα χτενίσματα , όπως βραδινά , παιδικά κλπ . Επίσης θα δωθούν διάφορα δωράκια στις επισκέπτριες που θα παρευρεθούν στο χώρο .
fb. Moulti style salon

Η Φωτεινή Βασιλείου , σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης & εκπαιδέυτρια νευρογλωσσικού προγραμματισμού θα πραγματοποιήσει δωρεάν σεμινάριο με τίτλο ”Κάνοντας το 2017 την καλύτερη χρονιά μας’ – Στόχοι και πώς να τους πετύχουμε” . Επίσης η ιδία , μιας και είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων , θα παρουσιάσει το παιδικό βιβλίο με τίτλο ”Η Φούσκα με τα Ψέμματα” .
fb. Fotini Vasiliou

Ο εκπαιδευτής σκύλων , Γιάννης Νάκος , θα κάνει δωρεάν αξιολόγηση συμπεριφοράς και χαρακτήρα του μικρού μας τετράποδου φίλου αλλά και γνωριμία και κοινωνικοποίηση του σκύλου μας με μικρά παιδιά – ανθρώπους . 
fb. Giannis Nakos

Η Αλεξάνδρα Στύλα θα βρίσκεται στο χώρο του μπαζάρ για να μας ενημερώσει σε ότι έχει να κάνει με το καλοπισμό του μικρού μας τετράποδου φίλου.
fb. Alexandra Styla

Ο γνωστός Βολιώτης συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας , Στέφανος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει σε όσα παιδιά παρευρεθούν στο χώρο , το παραμύθι ”Η Παχουλή Βατραχίνα” .
fb. Στέφανος Παπαδόπουλος & Sophia Dere

Ο Dj argie θα μας ταξιδέυει μουσικά καθ’ όλη την διάρκεια του μπαζάρ με ιδιαίτερους ήχους.

Η Ιωάννα Χατζή θα μας δείξει την τεχνική tattoo live από τον χώρο του μπαζάρ.
fb. Ioanna Hatzi

Επίσης το διήμερο αυτό το aRTe LiBRe GalleRia θα μαζέυει πλαστικά καπάκια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο .

Έπειτα από συννενόηση του aRTe LiBRe GalleRia με το ΕΚΚΝ – Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου – Δικαστικές Φυλακές , αποφασίσαμε να μαζέψουμε για 70 κρατούμενους μόνο τα εξής :

70 κουβέρτες 
70 ξυραφάκια 
70 σαμπουάν 
70 σαπούνια
70 απορρυπαντικά 
70 τηλεκάρτες

Για τους χειροτέχνες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο μπαζάρ , μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τ.6981126116
Συμμετοχή (2 μέρες) : 10 ευρώ το άτομο

Διοργάνωση : aRTe LiBRe GalleRia
Χώρος : Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Υπεύθυνος : Sergios Pappas
Info: 6981126116
Site : volospalaia.gr
Διέυθυνση : Παγασών – Γιαννιτσών – Λαχανά – Ζάχου 
Τόπος : Βόλος
Πάρκινγκ δωρεάν 

Στηρίζουμε :

Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου 
ΦΙ.Ο.Β (Φιλοζωική Ομάδα Βόλου)
Εταιρία Νόσου Αλτσχάιμερ 
ΕΚΚΝ – Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου

Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση & την διαχείρηση του Πολυχώρου Τσαλαπάτα καθώς και όλες τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που θα προσφέρουν δωρέαν τις υπηρεσίες τους 

error: Content is protected !!