ΕΡΕΥΝΑ: Τι σπίτια μπορείτε να αγοράσετε με 10.000 ευρώ στον Βόλο!

Κάποτε 10.000 ευρώ δεν έφταναν ούτε για να αγοράσει κανείς ένα… κεραμίδι. Πλέον με το ποσό αυτό μπορεί κάποιος να αποκτήσει ένα σπίτι στο κέντρο του Βόλου, και σε πολλές περιπτώσεις περισσεύουν και αρκετα χρήματα!
Σαφώς δεν πρόκειται για παλάτια, λένε οι μεσίτες, αλλά για σπιτια, κυρίως γκαρσονιέρες και μικρά διάρια, που οι ιδιοκτήτες τους δε μπορουν να τα συντηρήσουν λογω της υψηλής φορολογίας που εχει επιβάλλει η κυβέρνηση.
Με 12.000€ μπορεί κάποιος ενδιαφερόμενος να αγοράσει γκαρσονιέρα 34τμ στην Ανάληψη και μάλιστα ημιεπιπλωμενη!
Στο Κέντρο του Βόλου, στη συνοικία της Μεταμόρφωσης με 11.000€ αγοράζεις διαμέρισμα 30τμ με θέρμανση φυσικού αερίου.

Αν κάποιος διαθέτει το ποσο των 11.000€ εχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ενα διαμέρισμα ημιυπόγειο 47τμ στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ με 10.000€ διατίθεται γκαρσονιέρα 30τμ στην διασταύρωση των οδών Αναλήψεως και Δον Δαλεζίου! 

Στη Δράκεια του Πηλίου με 14.500€ διατίθεται για αγορά σπίτι 120τμ με αυλή 400τμ και θέα στη θάλασσα!
Όπως σημειώνουν μεσίτες τα σπίτια που πωλούνται σε τόσο χαμηλές τιμές είναι μικρά, παλαιά, και συνήθως χρήζουν ανακαίνισης. Σε πολλές περιπτώσεις συμφέρει η αγορά γκαρσονιέρας για κάποιον φοιτητή. «Αντί να δίνει κάποιος νοίκι 150-200 ευρώ τον μηνα για μια γκαρσονιέρα μπορεί να αγοράσει μια και να του μείνει και για μετά», δηλώνει στο TheNewspaper.gr ο μεσίτης Απόστολος Πανιοπουλος με μεγάλη εμπειρία στην αγορά κατοικίας.
error: Content is protected !!