“Σάρα τη σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια” απο την Θρυαλλίδα.

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1
Η “Σάρα τη σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια”, ένα έργο της βολιώτισσας  Μάρω Αισώπου θα παρουσιαστεί στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ στον χώρο θα υπάρχει προαιρετικός κουμπαράς για την ενίσχυση διαφόρων ευαγών ιδρυμάτων της πόλης μας. 
ΤΟ ΕΡΓΟ
Πρόκειται για ένα έργο που πραγματεύεται την διαφορετικότητα μέσα από την ιστορία της Σάρας, μιας σαρανταποδαρούσας η οποία όμως έχει 39 πόδια και όνειρό της είναι να καταφέρει να λάβει μέρος  σε έναν διαγωνισμό χορού. Στην προσπάθειά της αυτή πιστός συμπαραστάτης ο Άρης το σκαθάρι που θα κάνει τα πάντα ώστε η Σάρα να μην στερηθεί τίποτα και να μπορέσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.
Μέσα από το έργο περνάνε μηνύματα για τα παιδιά που έχουν να κάνουν με την διαφορετικότητα ,την αγάπη , την επιμονή , την αλληλεγγύη .
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Στην παράσταση παίζουν τα μέλη της Θρυαλλίδας :Ελευθερία Σαββάκη , Φάνης Αλεξανδρής , Άννα Μήτσιου , Αλεξάνδρα Δροσίνη . Διονύσης Μπάλλας , Μαρία Κάρλου , Κωνσταντίνα Νασιώκα , Θοδωρής Γιαζιτζάκης. 
Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σπύρος Μαβίδης , Χορογραφίες/Κίνηση: Νικολέτα Δεφαράνα , Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου.
Η κατασκευή των κουστουμιών έγινε απο το τμήμα ειδικότητας Ενδύματος του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου με εκπαιδεύτρια την κα. Όλγα Οικονόμου και εργάστηκαν οι σπουδάστριες: Gila Marjana , Αθηναίου Μαρία , Κυριάκου Ειρήνη , Μπακατσή Ράνια , Κουτούδη Ματίνα , Κόντου Δέσποινα. 

Η σύνθεση των τραγουδιών και της μουσικής επένδυσης είναι του Στάθη Καραδημητρίου.
error: Content is protected !!