ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Πρέσβης της Ταϊβάν στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς

Μία ακόμα εμπειρία επαφής με υψηλούς ξένους προσκεκλημένους είχαν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, Διοικητικό Συμβούλιο, Διευθυντής και Εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς. Μετά από τη διαμεσολάβηση του κου Χρήστου Μπουκώρου, Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας, ο Πρέσβης της Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας) κος Sherman S. Kuo συνοδευόμενος από τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας στην Ελλάδα κο Alfred Y.H. Wang και άλλους συνεργάτες τους παραβρέθηκαν στη Ζαγορά και έγινε συνάντηση με τη Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού στις εγκαταστάσεις του.
taivan3
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Ζαγοράς είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν περαιτέρω την άποψή τους για τη συγκεκριμένη χώρα και να ενημερωθούν από τους καταλληλότερους για το γεγονός ότι στη μακρινή Ταϊβάν, τα μήλα θεωρούνται αγαθό πολυτελείας και αποτελούν ένα πολύ ακριβό και αξιόλογο δώρο. Η συζήτηση προφανέστατα εξελίχθηκε υπό το πλαίσιο της πιθανής εμπορικής σχέσης του Συνεταιρισμού με την εν λόγω χώρα. Εξετάστηκε το εξαγωγικό πλαίσιο που ισχύει για τα μήλα στην Ταϊβάν και παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο δέχθηκε προτάσεις για χρήση βιομηχανικού εξοπλισμού μεταποίησης μήλων, που κατασκευάζεται κατά κόρον στην Ασιατική χώρα.
Μετά από αρκετή συζήτηση στα Γραφεία της Οργάνωσης, αφού γεύτηκαν την πηλιορείτικη φιλοξενία, ο Πρέσβης και η ακολουθία του επισκέφτηκαν την βιομηχανική εγκατάσταση στα Ψυγεία – Διαλογητήρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Εκεί εξεπλάγησαν από την πληθώρα διαθέσιμων μήλων που με χαρά τους προσέφεραν οι εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού.
Πρόκειται για μια συνάντηση γνωριμίας του Συνεταιρισμού και όλα τα μέλη της Διοίκησης εύχονται να ευδοκιμήσει κάποιου είδους εξαγωγική προσπάθεια.
error: Content is protected !!