ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12.200€ έμειναν στο Ορφανοτροφείο απο τη συναυλία Πλούταρχου

Το Σωματείο της Φιλόπτωχου ΑδελφότηταςΒόλου οργάνωσε μία φιλανθρωπική  εκδήλωση με τον κο Γιάννη Πλούταρχο στις 5/12/2016, στο νυχτερινό κέντρο PREMIERA full of liveVOLOS . Διατέθηκαν 850 κάρτες εισόδου, έκαστη αξίας 20,00ευρώ. Συνολικά από την διάθεση των ανωτέρω καρτών το Σωματείο εισέπραξε 17.000,00ευρώ εκ των οποίων τα 5.580,00ευρώ αποδόθηκαν κατόπιν συντάξεως ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης μεταξύ του κέντρου διασκέδασης και του Σωματείου, προκειμένου να παραχωρήσει η επιχείρηση το χώρο και τον εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Η επιτυχής εκδήλωση απέφερε στη Φιλόπτωχο α)το ποσό των 11.420 ευρώ από την πώληση καρτών εισόδου και β)το ποσό των 820,00 ευρώ από  τη λαχειοφόρο. Η Φιλόπτωχος Αδελφότης διαθέτει αυτά τα χρήματα αποκλειστικά στο Ορφανοτροφείο Βόλου, προκειμένου να το ενισχύσει οικονομικά.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμά μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κο Γιάννη Πλούταρχο για την αφιλοκερδή συμμετοχή του,καθώς και την κυρία Αρριέτα Περεντίδη(κοσμηματοπωλείο «Πετράδι») για το σετ κοσμημάτων που προσέφερε για την λαχειοφόρο μας.
Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Σταύρο Νάκογια την δωρεάν φιλοξενία των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, στο ξενοδοχείο του «VolosPalace» και την διεύθυνση της επιχείρησηςPREMIERA για την άψογη συνεργασία μας.
Τέλος ευχαριστούμε τον δήμαρχο κο Αχιλλέα Μπέο που με εγκαρδιότητα αγκάλιασε και αυτή μας την προσπάθεια.
error: Content is protected !!