ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιώργος Μουλάς: Νιώθω αμήχανα για τη δικαστική κόντρα Μπέου – Τασσοπούλου. Κατήγγειλε συμπεριφορά άλλου δημοσιογράφου

“Νιώθω αμήχανα, δεν ξέρουμε που θα βγει, είμαι στεναχωρημένος για όλο αυτό το σκηνικό που υπάρχει μέσα στην πόλη μας.” δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς για την δικαστική κόντρα Μπέου – Τασσοπούλου, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Ράδιο ΒΕΡΑ.

KEN 4
“Πρέπει και οι δημοσιογράφοι να προσέχουν την πένα τους και τα λόγια τους. Δε μπορεί κανείς σίγουρα να λέει ότι κάποια είναι τσούλα, ούτε όμως και παλιοθήλυκο, όπως ακούστηκε από άλλη πλευρά” συμπλήρωσε.
Ο κ. Μουλάς καυτηρίασε αμέσως μετά σε έντονο βαθμό τη συμπεριφορά δημοσιογράφου (συμπεράινεται ότι αναφερόταν στον εκδότη Γιώργο Καρεκλίδη) για την λεκτική “επίθεση” στην Ν. Μορφογιάννη χθες το μεσημέρι στα Δικαστήρια Βόλου.
“Επιτρέπεται να σε κρατάνε τρεις και να κάνεις φραστική επίθεση και με ύβρεις σε μία ανυπεράσπιστη γυναίκα;”, είπε, για το περιστατικό.
Αυτό ήταν και το βασικό αντικείμενο της κριτικής του κ. Μουλά στην παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό.
Μεταξύ άλλων δήλωσε ακόμα: “Το 99% των δημοσιογράφων είναι άριστοι άνθρωποι, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, στο σύνολό τους σχεδόν και οι δημοσιογράφοι της “Θεσσαλίας” που έχει κόντρα ο Δήμος Βόλου, τιμούν το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Κάποια προβλήματα μικρά που υπάρχουν θα λυθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων” υποστήριξε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προσπαθώντας να ρίξει λίγο τους τόνους.
“Για μένα ο κ. Χορταργιάς είναι συμπαθής. Αν έγινε μία παρεξήγηση, νομίζω ότι πρέπει να επιλυθεί αυτό το θέμα.” δήλωσε για το θέμα της σύλληψης του προέδρου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας.
Ο κ. Μουλάς πρότεινε να κληθούν εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου για να κουβεντιάσουν προκειμένου να επέλθει ειρήνη.
error: Content is protected !!