ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταδικάστηκε αστυνομικός της Σκιάθου για παράβαση καθήκοντος

Καταδικάστηκε από το Τρίμελες Πλημελειοδικείο Βόλου σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή αστυνομικός που υπηρετεί στο Α.Τ. Σκιαθου με τη κατηγορία της παράβασης καθήκοντος .
Η υπόθεση αφορά στη σύλληψη επιχειρηματία το 2012 που διατηρούσε κατάστημα με τυχερά παίγνια στη Σκιάθο όπου ο Αστυνομικος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την αδερφή του κατηγορουμένου και με το τρόπο του φέρεται ότι τον βοήθησε .
Καταπέλτης ήταν ο Εισαγγελεας της εδρας στην αγόρευση του που πρότεινε την αθώωση του ενός και τη καταδίκη του άλλου συγκατηγορούμενου αστυνομικού που υπηρετούσε το διάστημα εκείνο στην Τουριστική Αστυνομία Σκιαθου
Εκτενή αναφορά έκανε για τη διοίκηση του αστυνομικού σταθμού του νησιού σήμερα που αποτελεί πρότυπο δυσλειτουργίας αποδίδοντας ευθύνες και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σημερινή κατάσταση στο αστυνομικό τμήμα Σκιαθου και θα παρέμβει στον στρατηγό κ. Κουτσάφτη στη Λάρισα για να επιληφθεί του θέματος.
Ο έτερος κατηγορούμενος Αστυνομικος που υπηρετούσε στην τουριστική αστυνομία παλαιότερα και σήμερα υπηρετεί στην Αθήνα αθωώθηκε.

error: Content is protected !!