Κώστας Μπίγαλης & Δάκης στον Βόλο

milonas 728x90 1
728x110 1
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ο καλτ μποναμάς έρχεται με κέφι και χορό στο Βόλο… Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «δε χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς τη συνάντηση που ετοιμάζει ο Αη Βασίλης στο Lab Art την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου…
Κώστας Μπίγαλης, ο αγαπημένος των αναμνήσεών μας που σαρώνει στα απολαυστικά party live του κάθε φορά. Μαζί του ο αειθαλής Δάκης των επιτυχιών, έρχεται για πρώτη φορά να μας απογειώσει με στυλ 90’s!
Ένα άπαιχτο δίδυμο που αποτελείται από τον Κώστα Μπίγαλη τον one man show που τάραξε για τα καλά τα nineties με πολλούς χρυσούς δίσκους και διαχρονικά hits, αλλά και τον Δάκη στο βολιώτικο ντεμπούτο του. Μαζί έρχονται για να μας ξεσηκώσουν σε μια μοναδική βραδιά χωρίς άγχη και αναστολές.
Στιγμές που θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο, με διεθνείς αλλά και Ελληνικές επιτυχίες, ποπ ροκ ακόμα και λαϊκά, νησιώτικα και.. heavy metal !
Γιατί ? Γιατί μπορούν !
Ένα διπλό χριστουγεννιάτικο show: ο Κώστας Μπιγαλης και ο Δάκης έρχονται να δείξουν σε μικρούς και μεγάλους «πως γίνεται»! Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και το live ξεκινάει στις 22:30. Θα προηγηθεί dj set με αντίστοιχες επιλογές disco cult 80’s & 90’s.
Tickets: 8€ Περιορισμένη προπώληση – 10€ Γενική είσοδος / Ταμείο
*προτείνουμε κράτηση και έγκαιρη αγορά εισιτηρίων λόγω των εορτών για αποφυγή απογοητεύσεων.
Πληροφορίες / Κρατήσεις 2421 40 3454 (ώρες 10-2 & 5-9μμ). 
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Tender Bar (Όγλ 35), Bruno Coffee Stores (Δημητριάδη με Τοπάλη), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου) και Classic (Ερμού 187).
error: Content is protected !!