Η “Δημοκρατική Συμπαράταξη” για την σύλληψη του πολιτευτή της Γιάννη Αναστασίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την σύλληψη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μαγνησία και υποψήφιου βουλευτή Γιάννη Αναστασίου ύστερα από μήνυση του Αχιλλέα Μπέου και 3 δημοτικών συμβούλων. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Ο Αχιλλέας Μπέος στον οποίο έχει επιβληθεί η ποινή της αργίας από τα καθήκοντα του δημάρχου Βόλου, αποπειράται για άλλη μια φορά να εκφοβίσει και να φιμώσει τον τύπο και τους δημοσιογράφους του Βόλου με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης και την απόκρυψη της αλήθειας από το λαό.
Η τακτική του αυτή συνεχίζεται σήμερα στο πρόσωπο του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Θεσσαλία» κ. Γιάννη Αναστασίου, όπως πριν από λίγες ημέρες και με άλλους δυο δημοσιογράφους.
Απέναντι σ’ αυτές τις πρακτικές, ο δημοκρατικός λαός του Βόλου, καθώς και τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα πρέπει να συγκροτήσουν ένα αρραγές μέτωπο για την προστασία των θεσμών και της ελευθεροτυπίας. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη σε κάθε περίπτωση θα πρωτοστατήσει σ’ αυτήν την πρωτοβουλία και θα συνεχίσει να ενημερώνει την κοινή γνώμη, αλλά και τη Βουλή για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του έκπτωτου δημάρχου Αχιλλέα Μπέου.
error: Content is protected !!