ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση , προς τιμήν των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, του παραρτήματος Βόλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 17:30, στο Ξενία Βόλου, από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει χορούς από την χορευτική ομάδα ενηλίκων της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Ίωνες», θα δοθούν δώρα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, θα πραγματοποιηθούν διάφορα events, ενώ καθοριστική είναι και η συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Βόλου, που με μουσικό σχήμα φλάουτων θα διανθίσει την εκδήλωση.
Όπως ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται μια εκδήλωση από την Περιφερειακή Ενότητα προς τιμήν και προς όφελος κάποιου ιδρύματος.Σύμφωνα με την κα Κολυνδρίνη η σπουδαιότητα αυτών των εκδηλώσεων έγκειται στο γεγονός ότι μέσα από αυτές δίνεται το μήνυμα ότι οι ημέρες που διανύουμε είναι μέρες χαράς, και μόνο ως τέτοιες πρέπει να τις βλέπουμε, πρέπει να ανιχνεύουμε την ανθρωπιά μέσα μας και να την κάνουμε πράξη, όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά και καθ΄όλη  τη διάρκεια του χρόνου.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι όσοι συνεπικουρούμε σε αυτή την εκδήλωση, γιατί είναι μια προσπάθεια που αφορά σε παιδιά, που ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες έχουν ανάγκη τη χαρά και θέλουν να νιώθουν τους ανθρώπους και τις τοπικές κοινωνίες δίπλα τους», είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ, Πέπη Παπανδρέου, τόνισε ότι με τη σημερινή εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα παιδιά με αναπηρία, η Περιφερειακή Ενότητα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.
ert.gr
error: Content is protected !!