Τιμήθηκε για την προσφορά του στην τοπική Αστυνομία ο Νικήτας Πρίντζος

Για την προσφορά του στην τοπική Αστυνομία τιμήθηκε σήμερα, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και της ΕΒΟΛ, κ. Νικήτας Πρίντζος, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.
Ο κ. Πρίντζος έχει προβεί, στη δωρεά εξοπλισμού στην ΟΠΚΕ, στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και στην Ομάδα ΔΙΑΣ. 
Ειδικότερα προσφέρθηκαν 20 κράνη και προσωπίδες μαζί με τα φίλτρα στην ΟΠΚΕ, πέντε κράνη για τους δικυκλιστές στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και στην Ομάδα ΔΙΑΣ 24 στολές, καλύμματα τριών αυτοκινήτων και τρεις υπολογιστές, συνολικής αξίας 45.000ευρώ.
Στην ομιλία του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ι. Τόλιας, ευχαρίστησε τον κ. Πρίντζο, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που τον διακρίνει η ανθρωπιά κι η αλληλεγγύη και ευχήθηκε ο συνεταιρισμός, να είναι ακόμη πιο αποδοτικός το 2017, με περισσότερα κέρδη και περισσότερα χαμόγελα.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικ. Πρίντζος ευχαρίστησε την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για την τιμητική εκδήλωση, τονίζοντας ότι η πατρίδα μας περνά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία της και ο αγροτικός κόσμος. Όπως είπε μεταξύ άλλων «Σας σκεφτόμαστε καθημερινά. Σκεφτόμαστε τον καθημερινό αγώνα που δίνετε. Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας κι εύχομαι του χρόνου η Ελλάδα να καταφέρει να βγει στο ξέφωτο».
Ο Ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Τόλιας, πρόσφερε στον κ. Πρίντζο τιμητική πλακέτα, ενώ αναμνηστικό πρόσφερε στον κ. Πρίντζο και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Γ. Ντιζές.
error: Content is protected !!