ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν καταφέραμε ούτε ένα αεροπλάνο να γεμίσουμε οι Βολιώτες!

Η συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από την αξιοποίηση του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, παορυσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της περιοχής.
Όμως πέρα από τη συζήτηση και την ώρα που κορυφώνοταν η αντιπαράθεση των φορέων για την ακύρωση (για φέτος τουλάχιστον) των πτήσεων της EasyJet, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες του Βόλου ήρθαν σε δύσκολη θέση.
Πριν τα Χριστούγεννα, όπως είχαμε γράψει και στο TheNewspaper.gr είχαν προγραμματιστεί δύο εκδρομές από το αεροδρόμιο του Βόλου. Η μία για την Πράγα και η δεύτερη για τη Βιέννη.
Η μεν πρώτη εκδρομή συγκέντρωσε 95 περίπου άτομα και πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ η δεύτερη δεν κατάφερε να υλοποιηθεί αφού καλύφθηκαν μόνο 30 θέσεις στο αεροπλάνο.
Το γεγονός είναι ιδιαίτερα θλιβερό και δείχνει ότι το αεροδρόμιο δεν έχει ακόμα μπει ούτε καν στη συνείδηση τόσο των βολιωτών ταξιδιωτών όσο και των θεσσαλών.
Είναι απορίας άξιο πως μία ολόκληρη περιφέρεια με 700.000 κατοίκους  δεν κατάφερε να συγκεντρώσει 100 άτομα για ένα χριτουγεννιάτικο ταξίδι, με αναχώρηση μάλιστα από αεροδρόμιο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι τους…

error: Content is protected !!