ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμπλέκουν τον Μπέο στα διοικητικά του ΑΡΗ

stergiou
fotou
728x110 3

Φημολογία σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται ο Αχιλλέας Μπέος στα διοικητικά της ομάδας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης έχει αναπτυχθεί τελευταία. Μάλιστα σε σημερινή δήλωση του ο ίδιος ο κ. Μπέος το διαψεύδει.

728X100
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Τις τελευταίες ημέρες, όπως πληροφορούμαι από φίλους και δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης, εντείνεται η φημολογία σχετικά με επικείμενη ανάμειξη μου στα διοικητικά πράγματα της ιστορικής ομάδας της πόλης, του Αρη.
Αναμφίβολα πρόκειται για μυθεύματα, η σκοπιμότητα και ο δόλος των οποίων είναι προφανής, για όσους βλέπουν πίσω από τις γραμμές και σίγουρα έχει να κάνει με εκείνους που με κάθε τρόπο επιχειρούν να μου δημιουργήσουν προβλήματα, την ώρα που εξελίσσεται η γνωστή δίκη, στην οποία είμαι κατηγορούμενος με τα γνωστά σαθρά και αβάσιμα στοιχεία, ου καθημερινά καταρρίπτονται.
Θέλω να ξεκαθαρίσω με τρόπο κατηγορηματικό ότι ουδεμία πρόθεση έχω να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο (αλήθεια, για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε;) και φυσικά τον Αρη και ότι μοναδικές μου προτεραιότητες είναι η πόλη μου, η οικογένειά μου και ο αγώνας για την αθώωσή μου.
error: Content is protected !!