ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα τα βάλει και με τον Bill Gates!

Ακόμα και με τον Bill Gates, με την Microsoft και με τη Google είναι διατεθειμένος να τα βάλει ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου να μας πείσει ότι η διαδικτυακή δημοσκόπηση του TheNewspaper.gr δεν απέδωσε την αλήθεια σε σχέση με τη δημοφιλία του.
Ο ίδιος σε σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ της Δευτέρας” γράφει για την… στεναχώρια όσων απεδείχθησαν δημοφιλείς για το γεγονός ότι κατέβηκε μέσα σε 24 ώρες η δημοσκόπηση.
Μάλιστα αναφέρει ότι ο ίδιος ψήφισε 2 και 3 φορές! Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο έπρεπε να αλλάξει IP, πράγμα που σημαίνει ότι ανοιγόκλεινε το ρούτερ του! Παρά πάντως την προσπάθεια δεν τα κατάφερε. Όμως δεν τα πήγε και άσχημα. 
Ας τον ενημερώσουμε λοιπόν πως η τεχνολογία με την οποία διεξάγονται οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις δεν ανακαλύφθηκαν από εμάς! 
Τα παράπονά του ας τα κάνει στην Google…
Τέλος, σαφώς και μία διαδικτυακή ψηφοφορία δεν μπορεί να αποτελεί βασικό εργαλείο, διότι σαφώς και μπορεί να αλλοιωθεί. Δύσκολα, αλλά μπορεί.
Ας χρησιμοποιήσει όμως και εκείνος την διάθεση των πολιτών, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από αυτή την πρωτοβουλία για να κάνει αυτοκριτική. Όπως και όλοι όσοι συμμετείχαν.
Γιάννη, πάρτο χαμπάρι! Δε γίνεται να μας αγαπούν όλοι! Χρησιμοποίησε λοιπόν το χιούμορ, την ευρύτητα πνεύματος και την ψυχραιμία που διαθέτεις για να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους θέματα.

KEN 728X100 2

error: Content is protected !!