Τρανσέξουαλ ξεσπά πάνω στον τάφο της Βουγιουκλάκη

milonas 728x120
Εδώ και πολύ καιρό, πάνω στο μνήμα της “εθνικής” μας σταρ, η καφετί πλακέτα με το όνομα και την ημερομηνία του θανάτου της Αλικής Βιουγιουκλάκη είναι σπασμένη στα δύο και από την οποία λείπουν, μάλιστα, γράμματα και αριθμοί.
Το σκηνικό εγκατάλειψης που επικρατεί στον τάφο της Αλίκης έχει εξοργίσει τους φανατικούς θαυμαστές της, που πραγματικά κάνουν ό,τι μπορούν για να περιποιούνται τον τάφο της και να τον κρατούν, αν μη τι άλλο, καθαρό και -όσο γίνεται- με φρέσκα λουλούδια.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η γνωστή τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ, η οποία ξεσπάει μέσω της «Espressο» με αφορμή το εγκαταλειμμένο μνήμα. «Είναι ντροπή! Πέντε δέκα θαυμαστές της να βάζαμε από 50 ευρώ, ίσως και λιγότερα, θα φτιάχναμε το σπασμένο μάρμαρο…» υποστηρίζει η Τάνια, που παρεμπιπτόντως θεωρείται μια από τις καλύτερες μίμους της Βουγιουκλάκη.
«Δεν αξίζει τέτοια εγκατάλειψη το μέρος όπου αναπαύεται η εθνική σταρ της χώρας μας, η οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα να ψυχαγωγεί γενιές νέων Ελλήνων μέσα από τις ταινίες της» συνεχίζει καικαι συμπληρώνει ότι θα ξεκινήσει έρανο μέσω facebook για να συγκεντρωθούν χρήματα από τους θαυμαστές της Αλίκης για να φτιαχτεί το μνήμα. 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης της Βουγιουκλάκη και ενημερώθηκε για την εγκατάλειψη του τάφου της. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι ακόμη κοντά μας, μας εμψυχώνει και μας δίνει ελπίδα για κάτι καινούργιο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Επομένως, και το μνήμα της δεν επιτρέπεται να είναι εγκαταλειμμένο! Αλλά, τι να λέμε τώρα;» 
Τι υποστηρίζει η οικογένεια της ηθοποιού
«Υπάρχει άνθρωπος που περιποιείται το μνήμα σε μηνιαία βάση» ισχυρίστηκε ο αδελφός της αείμνηστης ηθοποιού Τάκης Βουγιουκλάκης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. «Τη μαρμάρινη πλακέτα την έχουμε αλλάξει ήδη δύο φορές κι αφού, όπως μας ενημερώσατε, είναι σπασμένη, θα φροντίσουμε να την αλλάξουμε και πάλι» πρόσθεσε.
Η «Espresso» επικοινώνησε και με τον άλλο αδελφό της αξέχαστης εθνικής μας σταρ, τον Αντώνη Βουγιουκλάκη. «Δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη καταστροφή. Εγιναν βεβαίως κάποιες ζημιές, αλλά περιμέναμε να φτιάξει ο καιρός για να τις επιδιορθώσουμε. Υπάρχει άνθρωπος που πληρώνω με τον μήνα για να περιποιείται τον τάφο. Για τη σπασμένη πλακέτα έχω ενημερωθεί από τον φύλακα και κάποια στιγμή θα περάσω με άνθρωπο για να το φτιάξουμε. Θα κάνουμε καινούργιο γρανίτη, μονοκόμματο αυτήν τη φορά» μας είπε χαρακτηριστικά.
error: Content is protected !!