Πανευρωπαϊκή διάκριση για του “Μαχητές”

milonas 728x120

“Με 2 κύπελλα επέστρεψε η Ελληνική αποστολή της wkb hellas από τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα world kyokushin budokai, που διεξήχθη στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, το Σάββατο 8 Απριλίου”, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Για άλλη μια φορά υψώθηκε και κρατήθηκε με υπερηφάνεια η Ελληνική σημαία ανάμεσα από 20 χώρες και 300 αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Στην κατηγορία των 12/13 χρονών η Μηλιώνη Ευτυχία από τη σχολή των Μαχητών    κατέκτησε την 3η θέση και στην κατηγορία 14/15 χρονών ο Καρνέζης Ιλαρίων από τη σχολή της Καλαμπάκας κατέκτησε επίσης την 3η θέση. Η Παπαγιάννη Αγγελική από τη σχολή των Μαχητών, αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές της wkb hellas που αγωνίστηκαν με πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ήθος και αξιοπρέπεια σε ένα πολύ δύσκολο και με ανεβασμένο τεχνικό επίπεδο πρωτάθλημα, καθώς παρευρέθηκαν οι καλύτεροι αθλητές της Ευρώπης και όχι μόνο, συμπεριβαλομένων της Ρωσίας, Ουκρανίας, Χιλής, Τυνησίας.

Στο πρωτάθλημα έδωσε το παρόν ο πρόεδρος της παγκόσμιας οργάνωσης wkb Hanshi Pedro Roiz, 8 dan, ο οποίος συνεχάρη όλη την Ελληνική αποστολή για τη συμμετοχή της.

Ο sensei Αντώνης Λεωνίδας υπερήφανος για όλη την Ελληνική αποστολή  συνεχάρη όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, τον διοργανωτή των αγώνων shihan Daniel Sanchez, 5 dan για την άψογη διοργάνωση, ευχαριστεί θερμά τους γονείς που ακολούθησαν σε ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι, συμβάλλοντας έτσι στην εξέλιξη των παιδιών τους”.

error: Content is protected !!