ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γιάννης Κάιρας για το νομοσχέδιο της αλλαγής ταυτότητας φύλου

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η κυβέρνηση Τσίπρα συνηθίζει όταν υπάρχουν μείζονα θέματα που αφορούν την κοινωνία μας να φέρνει νομοσχέδια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. 
Όπως και τον Δεκέμβρη του 2015 είχε φέρει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλλα ζευγάρια έτσι και φέτος έφερε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου στα 15, που είναι απολύτως ανθρώπινα δικαιώματα, και τα χρησιμοποιεί στυγνά ως στρατηγική αντιπερισπασμού. Έτσι έχουμε όλο το πολιτικό σύστημα συμμαχίας των Μνημονίων και εξανδραποδισμού της ελληνικής κοινωνίας να δίνει το ” βάρος ” δηλώσεων του εκεί ώστε η κοινή γνώμη να μην αντιδράσει στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας,  στην καθημερινή ανεργία και υπερφορολόγηση του απλού πολίτη, στο ξεπούλημα της Χώρας. 
Ο λαός μας εδώ πρέπει και οφείλει να αντιδράσει και να αντισταθεί σε όλο αυτό και οι άνθρωποι που αφορούν τα νομοσχέδια αυτά, να μην αφήσουν να τους χρησιμοποιεί για τα αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα τους, η εκάστοτε κυβέρνηση των Μνημονίων ως εργαλεία αποπροσανατολισμού και καθοδήγησης της κοινής γνώμης. 
Κάϊρας Γιάννης Μέλος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 
error: Content is protected !!