Αλμυρός: Εκλογές για διοίκηση στο Επιμελητήριο

milonas

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού ενημερώνει τα μέλη της ότι στις 9-10-11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Όπως είναι γνωστό, το Επιμελητήριο διαθέτει τέσσερα τμήματα: Εμπορικό, Υπηρεσιών, Μεταποιητικό και Τουριστικό. Η περιοχή μας είναι ανάγκη να εκπροσωπηθεί και στα τέσσερα τμήματα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο δείγμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
Στην εκλογική διαδικασία θα λειτουργήσει για πρώτη φορά κάλπη στον Αλμυρό, γεγονός που διευκολύνει τους συναδέλφους και μας δίνει τη δυνατότητα να εμφανίσουμε μια αυξημένη δυναμική, τόσο στη συμμετοχή όσο και στη μεγάλη εκπροσώπηση της επαρχίας μας, στο επόμενο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Οι συνάδελφοι στον Αλμυρό θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εφόσον είναι ταμειακώς ενήμερα και έχει παρέλθει τουλάχιστον ένας χρόνος από την εγγραφή τους (δηλαδή μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2016) και έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2016.Ταμειακώς ενήμερα μέλη θεωρούνται:

  • Νομικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το έτος 2016.
  • Φυσικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο μέχρι και το έτος 2016.

Τα Νομικά πρόσωπα (Ο.Ε., Ε.Ε., Α.Ε. ΕΠΕ, ΙΚΕ, Συν/σμοί κ.λπ.), μέλη του Επιμελητηρίου, θα πρέπει να υποδείξουν τους εκπροσώπους τους για τις εκλογές και να υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά μέχρι τις 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

Facebook Comments

error: Content is protected !!