ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοσκόπηση: Μπροστά με 13% η ΝΔ -Συγκεντρώνει 31% έναντι 18% του ΣΥΡΙΖΑ

Σαφή υπεροχή υπέρ της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).
Οι πολίτες μεταξύ άλλων κλήθηκαν να δώσουν τις απαντήσεις τους σχετικά με το πώς οι ίδιοι αποτιμούν το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά και πώς βλέπουν τη συμφωνία για τα F-16. Παράλληλα, αποτυπώνεται ποια είναι τα μετεκλογικά σενάρια που οι ίδιοι προκρίνουν.
Πρόθεση ψήφου
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας κοινής γνώμης, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 13%, καθώς συγκεντρώνει 31% έναντι 18% του κυβερνώντος κόμματος.
Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται τρίτο κόμμα με 7% ενώ ακολουθούν ΔΗΣΥ με 6,5% και ΚΚΕ με 5,5% ενώ οριακά στο 3% κινείται η Ενωση Κεντρώων. Οι ΑΝΕΛ είναι στο 2,5% και το Ποτάμι 1,5%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 16%.

KEN 728X100


Παράσταση νίκης


Καταλληλότερος για Πρωθυπουργός o Kυριάκος Μητσοτάκης 
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με ποσοστό 37% αναδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 22% ενώ το 37% των ερωτηθέντων απάντησε αυθόρμητα «κανένας». 


Ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ Προς την λάθος κατεύθυνση θεωρούν ότι κινούνται τα πράγματα το 75,5% ενώ 16,5% πιστεύει ότι τα πράγματα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. 

error: Content is protected !!