Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης

milonas 728x120

Συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο βουλευτής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή.
Λεπτομέρειες αναμένονται σε λίγο από την Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η σύλληψη έγινε στην Πεντέλη.

Σε βάρος του έχουν σχηματιστεί δυο δικογραφίες με βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, η μια για την έκκλησή του σε πραξικόπημα και η άλλη για την ριψοκίνδυνη οδήγηση που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές τόσο των αστυνομικών όσο και των υπόλοιπων οδηγών.
Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η ΝΔ, ανέβηκε στο βήμα και κάλεσε τον στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα, συλλαμβάνοντας τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Η αντίδραση των παρευρισκόμενων ήταν έντονη, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να κατεβαίνει από το βήμα και να φωνάζει, δείχνοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».
Οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, τον καταχειροκρότησαν και τον έβγαλαν έξω από το κοινοβούλιο.
Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας και εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή του.
Ακολούθησε άγρια καταδίωξη του βουλευτή στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.
error: Content is protected !!