ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να παραιτηθούν υπουργοί, περιφερειάρχης, δήμαρχοι και αρχηγοί ΕΛΑΣ-Π.Υ.-Λ.Σ»

Παραιτήσεις υπουργών, της κ. Δούρου, των αρχηγών Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού, όπως και των δύο δημάρχων, ζητά ο Βασίλης Λεβ…

KEN 728X100

Παραιτήσεις υπουργών, της κ. Δούρου, των αρχηγών Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού, όπως και των δύο δημάρχων, ζητά ο Βασίλης Λεβέντης, που προτείνει επιπλέον την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής «για τα αίτια και τις ευθύνες της πυρκαγιάς».

Στη δήλωσή του, που μεταδίδει το ΑΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει: «Από την μια πλευρά το Σκοπιανό και από την άλλη οι πολύνεκρες πυρκαγιές στην Αττική, σφίγγουν ασφυκτικά τον κλοιό γύρω από τον κ. Τσίπρα. Στον τόπο αυτό όσο μεγάλα εγκλήματα και αν συμβαίνουν, δεν υπάρχει κουλτούρα παραιτήσεων, πίσω από το δόγμα αυτό οχυρώνεται ο κ. Τσίπρας. Όμως -προσθέτει- ο αυξανόμενος αριθμός των νεκρών και το θλιβερό σόου της περασμένης Δευτέρας, όπου όλη η κυβέρνηση πιάστηκε στον ύπνο, γιγαντώνουν τη λαϊκή οργή και κάνουν την κυβέρνηση να μην έχει επαφή πλέον με την κοινωνία.

Νομίζουμε -υπογραμμίζει στο «δια ταύτα» της δήλωσής του- ότι οι παραιτήσεις των υπουργών που παρίσταντο στο σόου της Δευτέρας, η παραίτηση της κ. Δούρου και η παραίτηση των αρχηγών της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού καθώς και οι παραιτήσεις των δυο δημάρχων των περιοχών του εγκλήματος, είναι αναπόφευκτες. Αν δεν γίνουν οι παραιτήσεις αυτές κινδυνεύει να πέσει και ο Τσίπρας μαζί με τους Υπουργούς του μετά και τις επιπλέον αποκαλύψεις που έρχονται στο φως. Πρέπει επίσης άμεσα να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τα αίτια και τις ευθύνες της πυρκαγιάς».

newsbeast.gr

error: Content is protected !!