ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η σπάνια εξομολόγηση του Μάικλ Ντάγκλας για τη μάχη του γιου του με τα ναρκωτικά και τη φυλακή

Ο, τι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτό θα μπορούσε να πει ο Μάικλ Ντάγκλας για τη δική του περίπτωση. Ο μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ, …

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο, τι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτό θα μπορούσε να πει ο Μάικλ Ντάγκλας για τη δική του περίπτωση. Ο μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ, με τις παχυλές αμοιβές, τη φήμη, τη δόξα, τις κατακτήσεις, αλλά και την πανέμορφη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο πλευρό του, θα περίμενε κανείς ότι θα είχε μία ονειρική ζωή, αξιοζήλευτη από πολλούς.

Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Και η ζωή του είχε πολλά ζόρια και μεγάλες δυσκολίες. Μία από αυτές τις δύσκολες στιγμές, για έναν πατέρα, ήταν η χρόνια εξάρτηση του μεγάλου γιου του, Κάμερον (από τον πρώτο του γάμο) με τα ναρκωτικά. Ο Ντάγκλας προσπαθούσε να τον στηρίξει, στέλνοντας τον στα καλύτερα κέντρα απεξάρτησης, όμως, εκείνος δεν ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό του.

Οι σχέσεις πατέρα και γιου δοκιμάστηκαν, για να μπουν στον πάγο, όταν ο Κάμερον συνελήφθη το 2010 έχοντας στην κατοχή του ηρωίνη και αμφεταμίνες. Οι κατηγορίες, που τον βάραιναν δεν ήταν μόνο της κατοχής για προσωπική χρήση, αλλά και της πώλησης. Έτσι, ο γιος Ντάγκλας πέρασε τα σίδερα της φυλακής κι έμεινε για τα επόμενα 6 χρόνια. Πριν έναν χρόνο έγινε πατέρας, οι σχέσεις του με τον διάσημο πατέρα του αποκαταστάθηκαν πλήρως και σήμερα ο Μάικλ μιλάει με περηφάνια για το γιο του, που κατάφερε να τα αφήσει όλα πίσω, και να ξεκινήσει μία «καθαρή» ζωή.

«Η εξάρτηση του γιου μου ήταν ένας εφιάλτης για όλους. Ήταν μία αγχωτική, επίπονη και δύσκολη ιστορία για όλους μας», δήλωσε ο ηθοποιός στο Radio Times. Ο γιος του σήμερα είναι 39 χρόνων και, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, τα έχει αφήσει όλα στα παρελθόν. Και ναι, ο Μάικλ Ντάγκλας, σε μία σπάνια παραδοχή του, λέει πόσο ευτυχισμένος σύζυγος, πατέρας και παππούς είναι τα τελευταία χρόνια. Έχοντας, βέβαια, αφήσει πίσω και τη δική του μάχη με τον καρκίνο, πριν λίγα χρόνια, από την οποία βγήκε νικητής.

newsbeast.gr

error: Content is protected !!