ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είχα φτάσει σε σίριαλ να παίρνω 1 εκατ. το επεισόδιο, δηλαδή 4 εκατ. τον μήνα»

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Για τις απολαβές στην χρυσή εποχή της τηλεόρασης αλλά και ποια σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε θυμάται με νοσταλγία μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο «Καλοκαίρι Μαζί».
«Οι απολαβές ήταν πολύ μεγάλες τότε. Δηλαδή, εγώ είχα φτάσει -δεν θα πω σε ποιο σίριαλ- να παίρνω 1 εκατομμύριο το επεισόδιο. Δηλαδή, 4 εκατομμύρια τον μήνα» είπε η ηθοποιός και συνέχισε:
«Στην τηλεόραση θυμάμαι με νοσταλγία τη “Μαντάμ Σουσού” μακράν. Την λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα με τη Μαντάμ Σουσού. Όταν μου την πρότειναν είπα Χριστέ μου σε ευχαριστώ! Δεν είδα τη φετινή Σουσού, δεν ήθελα. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πετάγομαι εγώ μέσα στη μέση, κάνει η Δήμητρα τη Σουσού, τι δουλειά έχω εγώ; Τ0 θεώρησα χοντράδα να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού».
«Είχαμε περάσει πολύ καλά στο “Ντόλτσε Βίτα” και κάναμε και τρέλες πολλές. Ήταν έξυπνα γραμμένο αυτό, πολύ έξυπνα γραμμένο. Υπήρχαν κάποιες σκηνές, μία που ήταν αδύνατον να την παίξουμε με την Κατιάνα από το γέλιο. Είναι μία που μου λέει πόσα βιβλία έχει και κάποια στιγμή μας έπιασε τέτοιο γέλιο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη σκηνή. Η Κατιάνα είναι μια γλύκα. Είμαστε φίλες από τη σχολή».
Όσο για τις «Τρεις Χάριτες» είπε ότι «είναι μια δουλειά που τότε περάσαμε πολύ ωραία, με τα παιδιά έχω μια εξαιρετική σχέση και τους θεωρώ πολύτιμους για τον χώρο. Ήμουν πολύ τυχερή που το έκανα αυτό. Δεν βλεπόμαστε σχεδόν καθόλου με τις συμπρωταγωνίστριές μου».
newsbeast.gr
error: Content is protected !!