ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο προγραμματισμός για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με σκοπό τον προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής ποδοσφαί…

KEN 728X100


Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με σκοπό τον προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποφάσισε τα εξής:

 1. Στα τμήματα υποδομής θα εγγράφονται παιδιά που έχουν γεννηθεί από το έτος 2004 έως και το 2013.
 1. Συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία της με τους προπονητές κκ. Αγραφιώτη Φώτιο, Γάκια Κων/νο, Δενελάβα Νικόλαο και Καψιώτη Χρήστο.
 1. Λύνει την συνεργασία της με τους κκ. Σαρρηγιάννη Γεώργιο και Γιαγιά Κων/νο, τους οποίους ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και για το έργο που προσέφεραν στον Σύλλογο ενώ τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
 1. Ήρθε σε συμφωνία με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου κ. Σταμπουλή Σταύρο, ο οποίος με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα συμβάλλει στην αρτιότερη οργάνωση και πρόοδο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου.
 1. Αποφάσισε την δημιουργία σχολής τερματοφυλάκων και για τον σκοπό αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον διπλωματούχο προπονητή τερματοφυλάκων κ. Φούτρη Ελευθέριο.
 1. Μετά από συνεννόηση και με βάση τις αποφάσεις της ΕΠΟ για την συγκρότηση των ηλικιακών κατηγοριών καθόρισε τα παρακάτω γκρουπ καθώς και τους προπονητές αυτών:

  2004 Σταμπουλής Σταύρος

 1.     Αγραφιώτης Φώτιος – Σταμπουλής Σταύρος
 2.   Δενελάβας Νικόλαος – Καψιώτης Χρήστος
 3.       Αγραφιώτης Φώτιος – Καψιώτης Χρήστος 

       2011-2012-2013        Γάκιας Κωνσταντίνος

       Προπ. Τερματοφυλάκων              Φούτρης Ελευθέριος

Η έναρξη της προετοιμασίας καθώς και της πρώτης γνωριμίας των μικρών αθλητών/ποδοσφαιριστών με τους προπονητές τους, αλλά και όσων άλλων επιθυμούν την ένταξη τους στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου,  θα γίνει την Δευτερά 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά(κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλεφωνά 6951668494 κ. Αγραφιώτης Φώτης και 6983500671 κ. Σταμπουλής Σταύρος. 

error: Content is protected !!