ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα αζήτητα δύο σοροί από την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική

Ο επίσημος απολογισμός για τους νεκρούς από τη  φονική πυρκαγιά  στην ανατολική Αττική ανέρχεται πλέον σε 87 νεκρούς, εκ των οποίων οι …

KEN 728X100


Ο επίσημος απολογισμός για τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική ανέρχεται πλέον σε 87 νεκρούς, εκ των οποίων οι 81 έχουν ταυτοποιηθεί με τη μέθοδο του DNA και άλλοι τέσσερις εξέπνευσαν σε νοσοκομεία, ενώ υπάρχει ακόμα ένα αγνοούμενο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που μετέδωσε ο Alpha, στο νεκροτομείο Αθηνών παραμένουν δύο σοροί χωρίς ταυτότητα, καθώς παρά τις προσπάθειες, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί συγγενείς να τις αναγνωρίσουν.

Αν και υπάρχει διαθέσιμο DNA από τις σορούς αυτές,  δεν έχει προσέλθει κανένας συγγενής για να ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις Αρχές, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται πιθανότατα για τον έναν που φέρεται ως αγνοούμενος και μία ακόμα σορό ανθρώπου, που προκύπτει από DNA που έχει βρεθεί, αλλά ανήκει σε άγνωστο άτομο, καθώς έχουν διευκρινιστεί οι ταυτότητες όλων όσων δηλώθηκαν από τους οικείους τους ότι χάθηκαν στην πυρκαγιά.

Ο φερόμενος ως αγνοούμενος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει δηλωθεί από φιλικό πρόσωπο, αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενείς για να ληφθεί γενετικό υλικό, προκειμένου να γίνει και επιστημονικά η ταυτοποίηση.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας δεν έχει ακόμα τελειώσει και αναμένεται ότι θα ολοκηρωθεί αύριο, αλλά οι ειδικοί δεν περιμένουν, όπως λένε, κάτι περισσότερο από τα ήδη υπάρχοντα.

error: Content is protected !!