Το TheNewspaper.gr η πρώτη επιλογή ενημέρωσης των Βολιωτών

banner
milonas 728x120

Νέο άλμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας TheNewspaper.gr σημειώθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ύστερα από την πλήρη αισθητική και τεχνική αναβάθμιση που πραγματοποιήθηκε.

Χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες επιλέγουν καθημερινά το TheNewspaper.gr  για την γρήγορη και έγκυρη ενημέρωσή τους.

Η εγκυρότητα σε συνδυασμό με την ταχύτητα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της ενημερωτικής ιστοσελίδας TheNewspaper.gr σύμφωνα με όσα επισημαίνουν οι ίδιοι οι αναγνώστες μας.

Η έγκυρη και άμεση ενημέρωση από το TheNewspaper.gr σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν και συμβαίνουν στον Βόλο, τη Μαγνησία, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, επιβραβεύονται από τους χρήστες του διαδικτύου σε καθημερινή βάση.

Περίπου το 49% των συνολικών επισκέψεων στο TheNewspaper.gr έγινε από κινητές συσκευές, δηλαδή από smartphones και tablets. Μέσω των «έξυπνων» κινητών οι χρήστες απολαμβάνουν ένα μοναδικό «περιβάλλον» ανάγνωσης ειδήσεων λόγω της τεχνολογικής καινοτομίας του «responsive design» που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας και το οποίο προσαρμόζεται στην σελίδα του κάθε αναγνώστη.

Περίπου το 28,5% όσων μπήκαν στο TheNewspaper.gr τον Ιούλιο του 2018 είναι νέοι επισκέπτες, γεγονός που αποδεικνύει την εξαιρετικά μεγάλη απήχηση της ιστοσελίδας σε νέα κοινά τα οποία έχουν τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας μέσω σχολίων, απόψεων ή παρατηρήσεων τα οποία δημοσιεύονται σε όλα τα άρθρα και ρεπορτάζ.

Η συντακτική ομάδα του TheNewspaper.gr νιώθει την υποχρέωση να απευθυνθεί σε όλους όσοι εμπιστεύεστε την ιστοσελίδα μας για την καθημερινή σας ενημέρωση με δύο λέξεις:

Σας ευχαριστούμε.

error: Content is protected !!