ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζώδια σήμερα

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σε διακατέχει μία μανία να προβείς σε σημαντικές αλλαγές στους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου που δεν σε ικανοποιούν. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

KEN

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα στον σύντροφό σου και να σταματήσεις να θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου. Προσπάθησε να σκεφτείς και τις δικές του ανάγκες και μην του ζητάς πάντα να ικανοποιεί μόνο τις δικές σου, διαφορετικά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην τρελαίνεσαι και πέρνα καλά με όσους έχεις αυτή τη στιγμή στην ζωή σου. Προπάντων μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και ευχαριστήσου την ζωή σου.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές είναι θετικές και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση και μην παραστρατήσεις.

Ταύρος

Σήμερα η καλοσύνη, η ευγένεια και η συνέπειά σου επαινούνται, αγαπητέ Ταύρε, αλλά ταυτόχρονα γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μην αφήνεις τον εαυτό σου απροστάτευτο στα χέρια των άλλων, αντιθέτως κράτα αποστάσεις και απαίτησε σεβασμό. Η εκτίμησή τους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να ξεσπάς στο ταίρι σου για ασήμαντους λόγους που μπορεί να σου προκαλούν εκνευρισμό. Αν είσαι μόνος, σήμερα καλύτερα να αποφύγεις το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Οικονομικά, θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα σε συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σε αγχώσουν. Αν κάποιο άτομο που εκτιμάς χάσει τη θέση του, φρόντισε να μην μιλήσεις γιατί μπορεί να είναι εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι όλα κρέμονται σε μία πολύ λεπτή κλωστή που σίγουρα δεν θέλεις να σπάσει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σταμάτα, φίλε Δίδυμε, να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στον σύντροφό σου και προσπάθησε να αντιληφθείς και την δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έννοιες, άλλο τόσο έχει και εκείνος. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να ρίξετε λίγο τους τόνους με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Την σημερινή ημέρα πρέπει να πάρεις αποφάσεις, που θα είναι δημιουργικές και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που μέχρι τώρα αντιμετώπιζες. Η επιλογή που θα κάνεις στους συνεργάτες σου, θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αυτήν την Πέμπτη, φίλε Καρκίνε, μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με τον σύντροφό σου, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μην στεναχωριέσαι, γιατί σήμερα μία πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου η δυναμικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να βάλεις νέες βάσεις για τους στόχους που θέλεις να κατακτήσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί με αργά και σταθερά βήματα θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είσαι σε μια εγρήγορση, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες, που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και διάφορες προτάσεις συνεργασίας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για κρίσιμες αποφάσεις, που θα πρέπει να πάρεις μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη.

Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, σε καταστάσεις που θεωρούσες σχεδόν αμετάβλητες μέχρι τώρα, αυτήν την Δευτέρα μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω. Ενδεχομένως να αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να βρίσκεις λύσεις για τους υπολοίπους, αλλά όχι για σένα. Απλώς είναι λίγο περίεργες οι καταστάσεις, διαφορετικά δεν θα πελάγωνες έτσι εύκολα. Ανασκουμπώσου και όλα θα πάνε καλά. Λίγη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση μόνο χρειάζεται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και την επόμενη περίοδο, θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και η αυτοπεποίθησή σου θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση που θα σε φέρουν κάποιοι ανταγωνιστές σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

 

myastro.gr

error: Content is protected !!