«Πήρα 5.000 ευρώ για να ανοίξω μια πόρτα σε ένα σίριαλ»

milonas 728x90 1
728x110 1

Στις «καλές» εποχές της τηλεόρασης αναφέρθηκε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή Splash του Epsilon, αποκαλύπτοντας μάλιστα μία προσωπική του εμπειρία από το σίριαλ «Η Νταντά».

«Σήμερα δουλεύουν όλοι, πώς δουλεύει μια καθαρίστρια σε μία εταιρεία; Το ίδιο παίρνει κι ένας ηθοποιός που παίζει σε κεντρικό σίριαλ», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, και στη συνέχεια ανέφερε ένα μικρό προσωπικό του παράδειγμα: «Είχα φτάσει στο σημείο να παίρνω για ένα γκεστ, μικρό κιόλας γκεστ, να βγαίνεις και να μπαίνεις, 5.000 ευρώ. Σήμερα, ούτε 500», ανέφερε, δίνοντας στη συνέχεια περισσότερες λεπτομέρειες:

«Στην “Νταντά”, εκεί είχα κάνει το πιο μικρό γκεστ που πληρώθηκε και ακριβά. Αν ήταν μεγαλύτερο, θα έπαιρνα πιο πολλά. Στην “Νταντά”, λοιπόν, που έπαιζε η Μαρία Λεκάκη, είχα πάρει 5.000 ευρώ για να ανοίξω μια πόρτα, να πω κάτι που έκανα έναν γκέι κιόλας, που δεν ήθελα να κάνω τότε τους γκέι και έλεγα, αν δε με πληρώνανε δεν τους κάνω. Άνοιξα την πόρτα, είπα πέντε ατάκες. Σήμερα, όμως, δεν παίρνεις ούτε 500. Άλλοι έπαιρναν 15.000, 20.000», ανέφερε χαρακτηριστικά.

error: Content is protected !!