Θρίλερ: Ληστές επιτέθηκαν σε ζευγάρι στου Φιλοπάππου -Νεκρός 25χρονος μετά από πτώση

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά το θάνατο 25χρονου από πτώση στου Φιλοπάππου.

KEN

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της φίλης του θύματος το ζευγάρι είχε πέσει θύμα τριών ληστών πριν από τη μοιραία πτώση του νεαρού.

Η 23χρονη φίλη του θύματος, με καταγωγή από την Πορτογαλία, που κάλεσε και την αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Αυτό που πρόλαβε να πει στους αστυνομικούς είναι πως το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου λίγο μετά τις έντεκα, ενώ έκανε βόλτα στου Φιλοπάππου με τον 25χρονο τους επιτέθηκαν ληστές.

Από τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες προσπάθησαν να αρπάξουν από τον 25χρονο και την 23χρονη φίλη του χρήματα και κινητά. Μάλλον ο νεαρός αντέδρασε και οι δράστες τον χτύπησαν με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε πεσμένος στα βράχια. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έφερε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την πτώση στα βράχια.

Ενδεχομένως οι δράστες να τραυμάτισαν τον 25χρονο, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί πως επήλθε η μοιραία πτώση στα βράχια.
Ίσως ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει και γλίστρησε, ίσως οι δράστες τον έσπρωξαν.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως σημειώθηκε μία ακόμα επίθεση στην περιοχή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για πρόληψη επιθέσεων στις περιοχές τις Ακρόπολης, του Φιλοπάππου και το Θησεία μετά από τα πολλά κρούσματα που είχαν σημειωθεί.

 

error: Content is protected !!