Συνελήφθη στη Λάρισα πρώην ευρωβουλευτής που πήγε να συναντήσει την εκδότρια μητέρα του!

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Δημητρακόπουλος όταν πήγε να επισκεφθεί την 88χρονη μητέρα του.
Στην οικογένεια Δημητρακόπουλου ανήκει ο τίτλος της εφημερίδας «Ελευθερία» της Λάρισας.

KENT728X100 1

Όταν ο κ. Δημητρακόπουλος επιχείρησε να επισκεφθεί την 88χρονη μητέρα του, την ασφάλεια της οποίας έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, ο υπάλληλος της εταιρείας security ενημέρωσε τον Γεώργιο Μιχαλόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας «Ελευθερία». Το στέλεχος της εφημερίδας με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία. Αφού ο κ. Μιχαλόπουλος κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Δημητρακόπουλου για διατάραξη οικιακής ειρήνης, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν τον πρώην ευρωβουλευτή.

Έπειτα από τη σύλληψή του ενώ επιχείρησε να επισκεφθεί τη μητέρα του, ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Δημητρακόπουλος με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση κατά του διευθύνοντος συμβούλου της εφημερίδας, Γιώργου Μιχαλόπουλου, με αποτέλεσμα και αυτός να συλληφθεί.
Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, οι κύριοι Μιχαλόπουλος και Δημητρακόπουλος -που είχαν προηγουμένως αλληλομηνυθεί- αφέθησαν και οι δύο ελεύθεροι. Η υπόθεση θα ακολουθήσει την δικαστική οδό.

error: Content is protected !!