Καλοκαίρι και ουρολοίμωξη, πώς μπορείτε να την αντιμετωπίσετε;

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνεχείς βουτιές μέσα στη θάλασσα, παιχνίδι με τα παιδιά δίπλα στο κύμα… Το καλοκαίρι μεγάλο μέρος της ημέρας μας το περνάμε στην παραλία. Η ανεμελιά των διακοπών μας ωστόσο μπορεί να… χαθεί γρήγορα αν δεν είμαστε αρκετά προσεκτικές.

KEN 1

Κι αυτό γιατί η συχνότητα των λοιμώξεων του ουροποιητικού αυξάνεται σημαντικά τους θερινούς μήνες. Μπορείτε να προλάβετε τις ουρολοιμώξεις φυσικά, με 100% ασφάλεια με το Urinal Caps.

Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος ή αλλιώς ουρολοίμωξη μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιοδήποτε μέρος του ουροποιητικού σας συστήματος, όπως νεφροί, ουρητήρας, ουροδόχος κύστη και ουρήθρα. Η πλειοψηφία των λοιμώξεων αφορούν το κατώτερο ουροποιητικό σύστημα, δηλαδή την ουροδόχο κύστη και την ουρήθρα.

Η ουρολοίμωξη που περιορίζεται στην ουροδόχο κύστη μπορεί να ενοχλητική και επώδυνη.

Κοινά συμπτώματα που προκαλεί η ουρολοίμωξη είναι: Πίεση στην πυελική περιοχή, δυσφορία στο κάτω μέρος της κοιλιάς, συχνή και επώδυνη ούρηση, αιματουρία (αίμα στα ούρα), αίσθημα καψίματος κατά την ούρηση.

Δεν χρειάζεται να μαντεύετε αν έχετε ουρολοίμωξη, πλέον υπάρχει τεστ ουρολοίμωξης που μπορείτε να κάνετε στην άνεση του σπιτιού σας. Κυκλοφορεί με το όνομα Urinal TEST και δίνει 100% αξιόπιστα αποτελέσματα σε 2 λεπτά.

Ουρολοίμωξη, τι μπορείτε να κάνετε άμεσα στο σπίτι

Αρχικά μπορείτε να:

 • Χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι με ζεστό νερό για να απαλύνετε τον πόνο
 • Πίνετε άφθονο νερό
 • Μην κρατάτε την κύστη σας
 • Αποφύγετε τον καφέ, το αλκοόλ και τα πικάντικα τρόφιμα, τα οποία ερεθίζουν την κύστη
 • Σταματήστε (έστω και προσωρινά) το κάπνισμα. Το κάπνισμα ερεθίζει την κύστη, πέρα από το ότι είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο της ουροδόχου κύστης.

Τα παραπάνω θα βοηθήσουν σε κάποιο βαθμό. Για να απαλλαγείτε όμως από την ουρολοίμωξη χρειάζεστε κάτι να απομακρύνει πλήρως τα βακτήρια που την προκαλούν.

Το Urinal Syrop και το Urinal Forte Probio δίνουν τη λύση. Η σύνθεση του Urinal Syrοpαποτρέπει την προσκόλληση των επιβλαβών βακτηριδίων στο ουροποιητικό και την υποτροπή των ουρολοιμώξεων, στα πρώτα τους συμπτώματα, εξίσου αποτελεσματικά με τα αντιβιοτικά και χωρίς τις παρενέργειες τους. Και το Urinal Forte Probio με απόλυτα φυσική σύνθεση, μιας και οι προανθοκυανιδίνες που περιέχει, διώχνουν τα βακτήρια με την ούρηση ενώ τα προβιοτικά Lactobacillus rhamnosus που επίσης περιέχονται, βοηθούν την άμυνα του οργανισμού και βελτιώνουν την αντίσταση σε υποτροπή της ουρολοίμωξη.

Αν τα συμπτώματα δεν φύγουν μέσα σε λίγες μέρες ή αν είναι πολύ έντονα και συνοδεύονται με πυρετό, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας καθώς τα συμπτώματα της λοίμωξης του ανώτερου ουροποιητικού μιμούνται εκείνες άλλων παθήσεων.

Σε περίπτωση που τα συμπτώματα είναι πολύ έντονα και υπάρχει φόβος για επέκταση της μόλυνσης στους νεφρούς, ο γιατρός σας θα σας δώσει μια θεραπεία με αντιβιοτικά, την οποία πρέπει να ολοκληρώσετε, ακόμα και αν έχετε γίνει καλύτερα προτού τελειώσουν τα χάπια. Το Urinal Forte Porbio θα σας βοηθήσει και σε αυτή την περίπτωση να προλάβετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες των αντιβιοτικών, όπως μυκητιάσεις του κόλπου, χάρη στα προβιοτικά που περιέχει.

Προφυλαχθείτε από τις ουρολοιμώξεις

 • Το πλύσιμο των χεριών και πριν και μετά την χρήση της τουαλέτας πρέπει να τηρείται ανελλιπώς από όλους ανεξαιρέτως.
 • Χρειάζονται τακτικά ντους. Όταν ο καιρός και το σώμα είναι ζεστά δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για ανάπτυξη λοιμώξεων.
 • Η επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού καθημερινά, 8-10 ποτήρια νερό ή και περισσότερα στις ζεστές ημέρες βοηθάει όπως και η σωματική δραστηριότητα.
 • Η άριστη και καθημερινή ατομική καθαριότητα των γεννητικών οργάνων από την καθαρότερη περιοχή προς την λιγότερο καθαρή είναι απαραίτητη. Η καθαριότητα των γεννητικών οργάνων στις γυναίκες μετά την τουαλέτα, πρέπει να γίνεται πάντα από εμπρός προς τα πίσω με ξεχωριστές κινήσεις και αλλαγή του χαρτιού.
 • Η συχνή και πλήρης κένωση της κύστης είναι σημαντική. Οι γυναίκες κυρίως (αλλά και οι άνδρες) πρέπει να προσέχουν στο να αδειάζει η κύστη όποτε παρουσιάζεται διάθεση για ούρηση, δηλαδή να μην «κρατούν» την κύστη γεμάτη και ιδιαίτερα πριν από κάθε δραστηριότητα η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πίεση στην ουρήθρα, π.χ. οδήγηση, ποδήλατο, σεξουαλική επαφή. Σε περίπτωση που παρόλα αυτά παρουσιάζετε συχνά ουρολοίμωξη το Urinal σας δίνει και πάλι την λύση.
 • Μια θεραπεία συντήρησης με Urinal caps θα σας προστατέψει επαρκώς από την επανεμφάνιση των ενοχλητικών αυτών λοιμώξεων χωρίς καμιά παρενέργεια ή μακροχρόνια ανησυχία για την υγεία.

Απολαύστε την ζωή χωρίς ενοχλήσεις και ζήστε ένα ξένοιαστο καλοκαίρι!

error: Content is protected !!