ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στους 40 πλέον οι επιβεβαιωμένοι νεκροί στην Ιταλία

Συνεχίζει να μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα με τους νεκρούς από την πτώση της οδογέφυρας στη Γένοβα, με τον νεότερο απολογισμό να ανεβάζει στους 40 τους επιβεβαιωμένους νεκρούς, ενώ είναι πιθανό άλλοι τρεις νεκροί να γίνουν γνωστοί τις επόμενες ώρες, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο επίσημες πηγές.

KEN 728X100 2

Ενώ ο απολογισμός των θυμάτων ανερχόταν εδώ και ημέρες στους 38, οι πυροσβέστες που πραγματοποιούν έρευνες στα συντρίμμια ανακοίνωσαν ότι ανέσυραν σήμερα το απόγευμα τη σορό ενός εργάτη, ηλικίας περίπου 30 ετών από τη Γένοβα, ο οποίος αγνοείτο.

Επιπλέον, ένας Ρουμάνος 36 ετών υπέκυψε σήμερα στα τραύματά τους, όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την ίδια ώρα, οι πυροσβέστες εντόπισαν, καταπλακωμένο από μπετόν, το όχημα μιας οικογένειας από το Τορίνο, ενός ζευγαριού με το 9χρονο κοριτσάκι τους. Δεδομένης, ωστόσο, της κατάστασης του αυτοκινήτου δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί ο αριθμός και η ταυτότητα των επιβαινόντων.

Τα τρία μέλη της οικογένειας αυτής είναι οι τελευταίοι επίσημα αγνοούμενοι, όμως οι πυροσβέστες διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν τις έρευνές του έως να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος κάτω από τα συντρίμμια.

error: Content is protected !!