Η εταιρεία Μύλοι Λούλη ανανέωσε τη διαδικτυακή της ταυτότητα

stergiou
fotou
728x110 3

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, ανανέωσε τη διαδικτυακή της ταυτότητα επενδύοντας και σχεδιάζοντας εξ’ αρχής την ηλεκτρονική της ιστοσελίδα.

KENT728X100

Πρόκειται για την 3η κατά σειρά ιστοσελίδα που δημιουργείται τα τελευταία 10 χρόνια, αποδεικνύοντας πως η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά να προσαρμόζεται στις τάσεις της εποχής, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και την διαρκή αυτοβελτίωση και εξέλιξη της.

Ο ανανεωμένος ιστότοπος διαθέτει μοντέρνα αισθητική ενώ είναι φιλικός προς τον χρήστη, επιτρέποντάς του να περιηγηθεί σε αυτόν μέσα από ένα κεντρικό μενού, αποκτώντας έτσι ολοκληρωμένη εικόνα για την εταιρεία και τα προϊόντα της. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να γνωρίσει όλα τα Προϊόντα της εταιρείας ανά κατηγορία, την μεγάλη γκάμα των επαγγελματικών αλεύρων, καθώς και να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά και τις χρήσεις τους.

Ιδιαιτέρως σημαντικός είναι ο νέος, εύχρηστος μηχανισμός αναζήτησης συνταγών που ξεπερνούν τις 100, ο οποίος έχει δημιουργηθεί ώστε ο σύγχρονος Έλληνας αρτοποιός να βρίσκει όλες τις βασικές συνταγές που χρειάζεται, οι οποίες είναι γραμμένες από τους άριστους τεχνικούς αρτοποίησης της εταιρείας Μύλοι Λούλη.

Οι Συνταγές είναι χωρισμένες ανά κατηγορία βάσει ονόματος ή βάσει αλεύρου, για μεγαλύτερη διευκόλυνση του επισκέπτη και συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Μέσα από τον μηχανισμό αυτό οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητήσουν τα άλευρα που τους ενδιαφέρουν.

Επιπλέον, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί πλήρως για την Εταιρεία, να δει φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, να μάθει για την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, αλλά και να κατεβάσει έντυπο υλικό. Τέλος, μέσω του κεντρικού μενού οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις δραστηριότητες, τη φιλοσοφία και την πολιτική της Μύλοι Λούλη τόσο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, όσο και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, πρωτοπόρος στην ελληνική αλευροβιομηχανία, ανανέωσε τη διαδικτυακή της εικόνα σε συνεργασία με την εταιρεία NetStudio, ώστε να προσφέρει έναν μοντέρνο, σύγχρονο αλλά και εύχρηστο ιστότοπο. Στόχος της παραμένει η συνολική εμπειρία περιήγησης του επισκέπτη να είναι ευχάριστη, ενώ παράλληλα να του δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσει σε βάθος την εταιρεία, αποκτώντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για το όραμα και την αποστολή της.

Μπορείτε να δείτε το ανανεωμένο εδώ: loulismills.gr.ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!