Αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκάλεσε διακοπές ρεύματος στην Αττική

milonas 728x120

Προβλήματα ηλεκτροδότησης καταγράφονται από το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της Αττικής, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης.

Διακοπές ρεύματος επηρέασαν μεταξύ άλλων το Μαρούσι, το Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή, την Κηφισιά, την Καλλιθέα, τη Γλυφάδα και τη Νέα Σμύρνη. Σε ορισμένες περιοχές τα προβλήματα παραμένουν μέχρι αυτήν την ώρα.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΔΜΗΕ διευκρίνισε πως «σήμερα στις 14:12 λόγω βλάβης που από τις έως τώρα ενδείξεις έλαβε χώρα σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, υπήρξε απώλεια τροφοδότησης φορτίων που επηρέασε περιοχές της Αττικής», ενώ «οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα».

Με νεώτερη ανακοίνωση, λίγο πριν τις 17:00, ο ΑΔΜΗΕ γνωστοποίησε ότι η αποκατάσταση της βλάβης ολοκληρώθηκε και η ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί», ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών.

Όπως σημειώνεται, τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια.

Λόγω των διακοπών ρεύματος προβλήματα σημειώθηκαν στην κίνηση των οχημάτων, καθώς σε πολλούς δρόμους δε λειτουργούσαν οι φωτεινοί σηματοδότες, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 90 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό πως η κίνηση των συρμών του μετρό γίνεται κανονικά σε όλο το μήκος της γραμμής 2 Ανθούπολη-Ελληνικό, καθώς αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της γραμμής.

fbq('init', '1706173679639449'); fbq('track', "PageView");

$.getScript("http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js", function(){ FB.init({ appId: '219378041527087', cookie: true, xfbml: true, version: 'v3.0' }); facebookAPILoaded = true; }); }

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!