ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκηνές από… συγκρουόμενα στην παλαιά Ε.Ο. Σχηματαρίου – Χαλκίδας

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο 43χρονοι αναβάτες, δύο διαφορετικών μηχανών, που κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας τα ξημερώματα της Τετάρτης 22 Αυγούστου.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Περίπου στις 03:35 π.μ. και κάτω από άγνωστες συνθήκες, τα δύο δίκυκλα που κινούνταν αμφότερα προς Χαλκίδα, συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος της 3,1 χ/θ, με αποτέλεσμα και οι δύο αναβάτες να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Διερχόμενος οδηγός αγροτικού από το αντίθετο ρεύμα σταμάτησε άμεσα, προκειμένου να προσφέρει βοήθεια και να τους βοηθήσει ώστε να απομακρυνθούν από τον δρόμο.

Μερικές στιγμές αργότερα, ΙΧΕ που οδηγούσε επίσης 43χρονος με κατεύθυνση επίσης προς Χαλκίδα, δεν είδε εγκαίρως τις πεσμένες μηχανές, με τις οποίες συγκρούστηκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στο αγροτικό που είχε σταματήσει για βοήθεια.

Και οι τρεις 43χρονοι κατέληξαν, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα, στο Νοσοκομείο, χωρίς να θέλει κανείς να σκεφθεί τι θα γινόταν αν οι δύο δικυκλιστές δεν είχαν προλάβει να απομακρυνθούν από το σημείο που έπεσαν.ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!