ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αμετανόητος ο Τσίπρας προσπάθησε και σήμερα να διχάσει

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε δήλωσή της, η Μαρία Σπυράκη τόνισε πως ο κ. Τσίπρας είναι μάλλον ο τελευταίος Έλληνας που βλέπει μόνο επιτυχίες σε όσα έκανε η κυβέρνησή του από τον Ιανουάριο του 2015 , καθώς όπως είπε, αρνήθηκε να αναλάβει και πάλι οποιαδήποτε ευθύνη.

KEN 1

«Από τα δισεκατομμύρια που φόρτωσε στους Έλληνες με τους πειραματισμούς του μέχρι και την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Αμετανόητος προσπάθησε και σήμερα να διχάσει. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Όσους μήνες του απομένουν, όσα πρόσωπα και αν ανακυκλώσει στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του, κανέναν πια δεν πείθει. Ούτε καν τους συντρόφους του που τον χειροκρότησαν σαν από υποχρέωση» δήλωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, προσθέτοντας πως η μόνη αλήθεια που είπε σήμερα ο κ. Τσίπρας, είναι ότι το κόμμα του είναι πλέον η απόλυτη προτεραιότητά του.

«Είναι η απόδειξη ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να κρατηθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επερχόμενη ήττα του» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Σπυράκη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠΗΓΗ

error: Content is protected !!