Βάσεις 2018, ανακοινώθηκαν οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με μικρή καθυστέρηση ανακοινώθηκαν σήμερα οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, παρατείνοντας την ήδη αυξημένη αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

KEN 2

Οι βάσεις 2018 παρουσίασαν μεικτές τάσεις, ανάλογα με το επιστημονικό πεδίο.

Ωστόσο, η… «αποτυχία» εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να μεταφράζεται σε αδυναμία των νέων να επιτύχουν ποιοτικές σπουδές που θα τους εξασφαλίσουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Με λίγα λόγια, η εισαγωγή σε ένα τμήμα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ δεν αποτελεί μονόδρομο για τους μαθητές.

Τουναντίον! Οι νέοι και οι νέες της χώρας μπορούν κάλλιστα να προσανατολιστούν για σπουδές σε κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ με κύρος και παράδοση στην εκπαίδευση, όπως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα, ή Θεσσαλονίκη, ή σε κάποιο αναγνωρισμένο και καταξιωμένο κολέγιο στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα, όπως το MEDITERRANEAN COLLEGE Αθήνας ή Θεσσαλονίκης, που αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό αγγλόφωνο κολέγιο στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1977.

IEK ΑΛΦΑ- Σπουδές σήμερα, δουλειά αύριο, επιτυχία για πάντα!

Έχοντας συνάψει συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης (NCFE, CISCO, AMADEUS, ECDL, CITY & GUILDS) και διαθέτοντας ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη αποτελεί σίγουρα την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές ΙΕΚ, διασφαλίζοντας παράλληλα, ως Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, την έγκαιρη και συνεχή διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας και «υπογράφοντας» την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:

iekalfa.gr

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!