ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να μειωθούν οι συντάξεις

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μία νέα εποχή ξεκίνησε μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και πλέον, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, η εκάστοτε κυβέρνηση είναι αυτή η οποία επιλέγει τα μέσα υλοποίησης των συμφωνημένων μεν στόχων.

KEN

Όπως τόνισε η κα Σβίγκου σε συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, αποσπάσματα της οποίας αναδημοσιεύει το ΑΜΠΕ, «μετά την έξοδο από τα μνημόνια ξεκίνησε μια νέα εποχή κι αυτό δεν έχει μόνο συμβολική σημασία, αλλά και μια τεράστια πολιτική σημασία, γιατί, επί της ουσίας, αλλάζουν οι όροι με τους οποίους ασκείται πολιτική στη χώρα μας. Και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το υποβαθμίσει κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης».

«Πλέον» πρόσθεσε «η εκάστοτε κυβέρνηση είναι αυτή η οποία επιλέγει τα μέσα υλοποίησης των συμφωνημένων μεν στόχων. Και, άρα, αλλάζει και ο τρόπος του πολιτικού διαλόγου και της δημόσιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στα κόμματα. Πλέον, δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να πορεύεται με βάση την καταστροφολογία και τα περί 4ου και 5ου μνημονίου, που θυμάται να λέει ο κ. Μητσοτάκης σε κάθε του παρέμβαση. Πλέον, όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να καταθέσουν το δικό τους πολιτικό σχέδιο για την επόμενη μέρα».

Σε ερώτηση για την κριτική που ασκείται σχετικά με τη συμμετοχή στην κυβέρνηση προσώπων από την Κεντροαριστερά και την Κεντροδεξιά, ότι είχαν κυβερνητικές ή κομματικές σχέσεις με το πολιτικό σύστημα που έφερε τη χώρα στα βράχια, η κ. Σβίγκου απάντησε πως αυτή η κατηγορία δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα και παρατήρησε: Και αυτή η κατηγορία γίνεται από αυτούς, οι οποίοι στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν αυτές τις πολιτικές που μας έφεραν στα βράχια».

Σε ερώτηση σχετικά με το ζήτημα των συντάξεων, απάντησε ότι, πλέον, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μειωθούν οι συντάξεις.ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!