Τι σχέση έχουν τα μαλλιά με τον.. κρύο καφέ; Η νέα τάση που θα λατρέψουν οι καστανές!

milonas

Καφές ή χρώμα μαλλιών; Και τα δύο! Ο περίφημος κρύος καφές εμπνέει τους hair experts και γίνεται η top τάση στα μαλλιά της σεζόν.

Επιτέλους, μία τάση μαλλιών που δεν προυποθέτει ντεκαπάζ! Αν είσαι καστανή ή μελαχρινή, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων, και θες μια φθινοπωρινή ανανέωση, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις. Το πολυεπίπεδο, βαθύ, λαχταριστό χρώμα του cold brew εμπνέει τους hair colorists και μεταφέρει όλα του τα «αρώματα» στα μαλλιά σου.

 

 

Το χαρακτηριστικό του cold brew είναι πως, κοντά στην επιφάνειά του, μοιάζει το χρώμα πιο ανοιχτό και διάφανο, με μελί «ανταύγειες». Στα μαλλιά αυτό ερμηνεύεται ως μία ζεστή καφέ βάση που ύστερα τονίζεται με highights και lowlights σε ουδέτερους, χρυσούς ή χάλκινους τόνους.

Είναι η τέλεια μετάβαση από το ξανοιγμένο καλοκαιρινό σου χρώμα, σε μία πιο δυνατή απόχρωση που σε κολακεύει περισσότερο. Κι αν έχεις αμφιβολία πως ο κομμωτής σου θα αναγνωρίσει τον όρο με τον οποίο έγινε γνωστό το trend, σώσε αυτό το άρθρο για να του δείξεις τις φωτογραφίες!

 

 

Facebook Comments