Μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας αυτό που στέλνει η ΝΔ

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου συναντήθηκε με νέους επιχειρηματίες, εκπροσώπους ιδιωτικών επιχειρήσεων, αυτοαπασχολούμενους και επιστήμονες με το χαρακτηριστικό ότι πρόκειται για νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό τους τομέα, βρίσκεται ο Λευτέρης Αυγενάκης. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «όσο η κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση, στο διχασμό και στο χθες, εμείς επενδύουμε στην ενότητα, στην αισιοδοξία, στη νέα γενιά, στο αύριο».

KENT728X100 1

Με επίκεντρο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι αναφορικά με την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι νέοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, ο κ. Αυγενάκης μίλησε για την «πληγή» -όπως χαρακτήρισε- το brain drain: «Στόχος μας είναι να ανατρέψουμε το φαινόμενο αυτό και να το μετατρέψουμε σε brain gain, δίνοντας πραγματικές ευκαιρίες απασχόλησης και δυνατότητες στη νέα γενιά να πραγματοποιήσει τα όραμά της μέσω του επιχειρείν, της έρευνας και της καινοτομίας… την ίδια ώρα που θέλουμε οι νέοι να πρωταγωνιστήσουν στα οικονομικά και κοινωνικά πράγματα της χώρας και φυσικά στα πολιτικά. Στηρίζουμε την ενεργό ενασχόλησή τους με τα κοινά. Στηρίζουμε την ανανέωση του πολιτικού κεφαλαίου της χώρας, κάτι που η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη πετύχει σε επίπεδο τοπικών οργανώσεων επιμελητήριων και άλλων συλλογικών οργάνων, και θα φανεί και στα ψηφοδέλτια της παράταξης τόσο σε επίπεδο νομού και Δήμου Ηρακλείου όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας, αλλά και σε εθνικό επίπεδο».

Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γραμματέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στην τροχοπέδη των προσπαθειών των νέων εξαιτίας -όπως είπε- των φοροεισπρακτικών πρακτικών της κυβέρνησης, της επιβολής ιλιγγιωδών εισφορών και της απουσίας στήριξης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που ενισχύουν τη σύγχρονη μάστιγα της διαρροής εγκεφάλων από τη χώρα.

«Το μήνυμα που στέλνει η ΝΔ είναι μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας, εθνικής αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες των νέων, του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας», είπε ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος ξεκινάει απόψε περιοδεία στην ενδοχώρα της Κρήτης, η οποία και θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!