ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπήκε στον κήπο και αντίκρισε έναν άνδρα κρεμασμένο

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης κάτοικος της Ελάτειας που περιποιείται τον κήπο εξοχικής κατοικίας, της οποίας ο ιδιοκτήτης μένει μόνιμα στην Αθήνα.

KEN 2

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σε ένα από τα δέντρα που βρίσκονται στον κήπο της βίλας, ήρθε αντιμέτωπος με το άψυχο κορμί νεαρού Ινδού που κρεμόταν από αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε σχηματίσει με σεντόνι!

Δίπλα στον αυτόχειρα βρισκόταν μια σκάλα που φαίνεται ότι είχε χρησιμοποιήσει για να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

Ο Ινδός ήταν γνωστός στην περιοχή καθώς βρισκόταν  εκεί αρκετό καιρό μαζί με τον κουνιάδο του. Ο τελευταίος έχασε τη ζωή του πριν ένα μήνα από αιφνίδιο θάνατο που επήλθε από παθολογικά αίτια και φαίνεται ότι η συγκεκριμένη απώλεια στοίχισε πολύ στον γαμπρό του, αφού είχε απομείνει μόνος του σε έναν ξένο τόπο.

Ο κουνιάδος του αυτόχειρα κατά καιρούς δούλευε στη βίλα κάνοντας διάφορες εργασίες και έτσι φαίνεται ότι και ο τελευταίος γνώριζε τα κατατόπια και ότι θα ήταν άδεια από κόσμο για να προβεί στην πράξη με την οποία είχε αποφασίσει να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή και το εγκληματολογικό, αποκλείοντας όμως οποιαδήποτε περίπτωση εγκλήματος. Περισσότερα όμως αναμένεται να παρουσιάσει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠΗΓΗ

error: Content is protected !!