Ικανοποίηση παραγωγικών φορέων Β. Ελλάδας για τη συνάντηση με Μητσοτάκη

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, οι εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για όσα ειπώθηκαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της 83ης ΔΕΘ.

KEN

«Ήταν μία πολύ καλή συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης μας άκουσε και είπε ότι θα σταθεί δίπλα μας», τόνισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, που έδωσε το «παρών» και στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, το προηγούμενο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, μίλησε και για τις δύο συναντήσεις.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Και οι δύο συναντήσεις ήταν ουσιαστικές, πολύωρες. Και οι δύο άκουσαν προσεκτικά τα προβλήματα. Ο κ. Τσίπρας μού έδωσε την εντύπωση ότι θα δώσει πολλές εξηγήσεις και πολλές παροχές στη ΔΕΘ, ενώ θα περιμέναμε το αντίστροφο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έδινε υποσχέσεις και ο πρωθυπουργός να ήταν πιο φειδωλός».

Τέλος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, ανέφερε ότι εκτός από τα ζητήματα της οικονομίας έθεσε κι αυτά που έχουν να κάνουν με τον ρόλο των Επιμελητηρίων.ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!