Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών

banner
milonas 728x120

Την ανάγκη ύπαρξης ίσων ευκαιριών για όλους τους έλληνες πολίτες ανεξάρτητα με το που ζουν, σε αστικό κέντρο ή στην ύπαιθρο, τόνισε από την Καβάλα όπου βρίσκεται σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, πραγματοποιώντας σειρά επαφών ως επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος, στο πλαίσιο των δράσεων της Νέας Δημοκρατίας σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδος, ενόψει της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε «οι μάσκες πέφτουν και αναδεικνύεται η ψευτιά της κυβέρνησης και ο εμπαιγμός του ελληνικού λαού. Είναι μια προκλητική συμφωνία που περιλαμβάνει απαράδεκτες υποχωρήσεις από τις πάγιες εθνικές μας θέσεις, όπως η παραχώρηση της χρήσης του επιθέτου “Μακεδονικής” για την εθνότητα και τη γλώσσα. Μια απαράδεκτη εξέλιξη που θρέφει τη ρίζα του Σκοπιανού αλυτρωτισμού και τον ενισχύει. Η Ν.Δ. θα καταψηφίσει την συμφωνία. Θέλουμε λύση βασισμένη στην ειρήνη και σε σχέσεις συνεργασίας και αλληλεγγύης με τους γείτονες μας».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε -μεταξύ άλλων- ότι «τα τελευταία 3,5 χρόνια η κυβέρνηση οδήγησε σε εσωστρέφεια την οικονομία συνολικά και εξουθένωσε τους πολίτες μέσω συνεχών φοροεπιδρομών, που πλήττουν περισσότερο τα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Απέναντι σε αυτό το γκρίζο σκηνικό, αντιτείνουμε το σχέδιό μας για την έξοδο από την κρίση. Ένα σχέδιο που διαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες, που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες, κοστολογημένο και άμεσα εφαρμόσιμο που θα βάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου».

«Η Νέα Δημοκρατία», τόνισε «θα βάλει τέλος σε αυτόν τον παραλογισμό των εξοντωτικών φορολογικών επιβαρύνσεων. Οι θέσεις μας έχουν εξαγγελθεί από τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη εδώ και δύο χρόνια και θα εξειδικευθούν ακόμη περισσότερο κατά τη φετινή ομιλία του στη ΔΕΘ».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

fbq('init', '1706173679639449'); fbq('track', "PageView");

$.getScript("http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js", function(){ FB.init({ appId: '219378041527087', cookie: true, xfbml: true, version: 'v3.0' }); facebookAPILoaded = true; }); }

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!