Πονοκέφαλος στην τοπική ΝΔ από την επιστολή Αυγενάκη για το χρίσμα [εικόνα]

milonas

Σε «πονοκέφαλο» εξελίσσεται για αρκετά στελέχη της ΝΔ η είδηση που δημοσίευσε αποκλειστικά το TheNewspaper.gr και αφορά στην εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα η Νάνσυ Καπούλα, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Βόλου.

Την ίδια ώρα έφτανε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Μαγνησίας, εγκύκλιος με την υπογραφή του Λευτέρη Αυγενάκη, που εξηγούσε ότι δεν πρέπει να κάνουν δημόσιες δηλώσεις ή στηρίξεις υποψηφίων εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση με τα θεσμικά όργανα του κόμματος.

Οι Βολιώτες Νεοδημοκράτες λοιπόν βρίσκονται σε σύγχυση για το αν πρέπει να παραστούν ή να στηρίξουν την επιλογή Καπούλα, και αν το κάνουν φοβούνται να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με το κόμμα. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τον έτερο υποψήφιο που φαίνεται να ενδιαφέρεται για το χρίσμα που δεν είναι άλλος από τον Αργύρη Κοπάνα.

Κορυφαίο τοπικό στέλεχος μιλώντας στο TheNewspaper.gr έλεγε ότι η  Νέα Δημοκρατία στον Βόλο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς σέρνεται από τα γεγονότα και δεν προλαβαίνει να τα ακολουθήσει.

 

 

Facebook Comments