ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10 βραβεία για το Βολιώτικο κρεοπωλείο ΜΥΛΩΝΑΣ

Σε μια εποχή που οι διατροφικές μας συνήθειες πλήττουν την υγεία και τα αγνά προϊόντα στερεύουν, οι επιχειρήσεις ΜΥΛΩΝΑΣ, με την πείρα 50 χρόνων πάνω στο κρέας, συνεργαζόμενες με προσεκτικά επιλεγμένους Έλληνες  ειδικούς στους τομείς της υγείας και του κρέατος, επενδύουν στη σωστή ανάπτυξη των ζώων και την βοσκή τους σε ελεγχόμενα λιβάδια υψηλής ποιότητας και έρχονται να καλύψουν τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες, οδηγώντας σας στον κόσμο της γεύσης και της ποιότητας.

KEN 728X100

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, HACCP ISO 22000 και παντρεύοντας τη σύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας και ποιότητας με τις παραδοσιακές τεχνικές και το πατροπαράδοτο μεράκι, μπορούν και εγγυώνται υψηλή ποιότητα προϊόντων στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Μεγάλη και ευέλικτη γκάμα προϊόντων προσφέρονται σε λιανική, παρέχοντας διανομή κατ’ οίκον στους πελάτες μας για μέγιστη εξυπηρέτηση, αλλά και σε χονδρική με τα αυτοκίνητα της επιχείρησης στους επιχειρηματίες συνεργάτες μας.

Η επιχείρηση ΜΥΛΩΝΑΣ συμμετείχε στην 5η Αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων και έλαβε τα παρακάτω βραβεία:

1. Γύρος χοιρινός – ΧΡΥΣΟ
2. Γύρος κοτόπουλο – ΧΑΛΚΙΝΟ
3. Σουβλάκι χοιρινό – ΧΡΥΣΟ
4. Καβουρμάς – ΑΡΓΥΡΟ
5. Μπέικον χοιρινό – ΧΡΥΣΟ
6. Σαλάμι μπύρας – ΧΑΛΚΙΝΟ
7. Μπέργκερ μοσχάρι – ΧΡΥΣΟ
8. Λουκάνικο Πηλίου – ΧΡΥΣΟ
9. Λουκάνικο με ελαιόλαδο και ρίγανη – ΑΡΓΥΡΟ
10. Χοιρομέρι μουστάρδα – μέλι – ΑΡΓΥΡΟ

 

ΒΡΕΙΤΕ τα προϊόντα του στον Βόλο, Κ. Καρτάλη με Δημάρχου Γεωργιάδου.

error: Content is protected !!