ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Άσαντ δεν τηλεφώνησε στον Πούτιν μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους IL-20

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΟ πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσατν δεν τηλεφώνησε στον Ρώσο πρόεδρο μετά τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους IL-20 στη Μεσόγειο, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επεσήμανε παράλληλα ότι η Δαμασκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το δεδομένο συμβάν. Ερωτηθείς εάν η συριακή πλευρά παρουσίασε τα δικά της στοιχεία, ο Πεσκόφ απάντησε λέγοντας, ότι αυτό δεν το γνωρίζει και «αυτό είναι καλύτερα να το διευκρινίσετε στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας».

Είπε επίσης ότι ο πρόεδρος Πούτιν, σε ό,τι έχει σχέση με την συντριβή του αεροσκάφους, έχει ως γνώμονα τα στοιχεία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, όπως επίσης και ότι τα στοιχεία που έδωσε τα Ισραήλ θα μελετηθούν από τους ειδικούς.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Πούτιν στην συνομιλία που είχε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου αποδέχθηκε ότι η ισραηλινή πλευρά θα φέρει στη Μόσχα τα δικά της στοιχεία για το περιστατικό με το αεροσκάφος IL-20. «Προς το παρόν δεν έχουμε αυτά τα στοιχεία. Οι ειδικοί μας θα τα μελετήσουν» υπογράμμισε ο Πεσκόφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 16:56

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!