Τα ζώδια σήμερα

milonas 728x90 1
728x110 2

Προσωπική πρόβλεψη Κριού

Την Παρασκευή θα είστε αρκετά κεφάτοι και μάλιστα με την βοήθεια φίλων κι αγαπημένων προσώπων θα ξεχάσετε όλα όσα σας απασχόλησαν και θα φροντίσετε να διασκεδάσετε. Ενδεχομένως και μέσω του κοινωνικού σας κύκλου να γνωριστείτε και με ένα πρόσωπο που θα συμμερίζεται τις απόψεις σας και θα ενθουσιαστείτε με τη στάση ζωής του. Το Σάββατο, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι μετοχές σας να ανεβαίνουν, αυξάνεται η ανταπόκριση που έχετε στους άλλους και ειδικό στο αντίθετο φύλο και έτσι θα μεγαλώσει κι η αυτοπεποίθησή σας. Αν είστε σε σχέση, θα είστε πιο συμβιβάσιμοι και διαλλακτικοί. Την Κυριακή, ωστόσο, θα νιώσετε ένα βάρος, που ίσως το δημιουργήσουν κάποια επαγγελματικά σας θέματα που συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν ή ένα καινούργιο πρόβλημα που θα προκύψει.

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου

Την Παρασκευή θα είστε κάπως πιο ανήσυχοι, ίσως εξ αιτίας διαφόρων επαγγελματικών θεμάτων, για τα οποία δεν έχετε σαφή εικόνα ή τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και δε σας επιτρέπουν να κάνετε ένα στοιχειώδες πλάνο. Πρέπει όμως κι εσείς να γίνετε πιο ευέλικτοι. Το Σάββατο, θα προσπαθήσετε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ενδεχομένως και να αποκτήσετε μια πιο ευέλικτη στάση, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς στον χώρο εργασίας σας, ενώ θα θεωρήσετε απαραίτητο να συζητήσετε τα θέματά σας περισσότερο. Την Κυριακή, ενδεχομένως να έχετε μια μικρή ενόχληση στην υγεία σας που θα σας κρατήσει μέσα και θα σας κόψει την όρεξη για το οτιδήποτε.

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων

Την Παρασκευή θα αποκτήσετε και πάλι την ενεργητικότητά σας, ίσως μάλιστα μετά τη δουλειά σας να βγείτε βόλτα ή για ψώνια, να συναντήσετε γνωστούς και συγγενείς ή να φύγετε για το σαββατοκύριακο για κάποιο κοντινό προορισμό. Το Σάββατο θα είναι πολύ ευχάριστο για σας, αφού το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα λάμψει και θα έχετε τη διάθεση να κυκλοφορήσετε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Αν είστε σε σχέση ή έχετε παιδιά, αναμένονται όμορφες στιγμές μαζί τους. Την Κυριακή, όμως, μπορεί να προσγειωθείτε λίγο απότομα στην πραγματικότητα είτε γιατί θα προκύψει πρόβλημα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο είτε γιατί θα μαλώσετε με ένα άλλο που γνωρίσατε πρόσφατα και θα δημιουργηθεί παρεξήγηση. Δεν αποκλείεται επίσης και ένα έκτακτο έξοδο.

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου

Την Παρασκευή, θα σας απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά σας ενδεχομένως μάλιστα η έλλειψη σταθερότητας να σας δημιουργήσει και μια μικρή ανησυχία, αλλά όπως αλλάζουν τα πράγματα προς το αρνητικό, μπορεί να αλλάξουν και προς το θετικό. Ερωτικά, ένα απρόσμενο φλερτ θα σας αποσυντονίσει πλήρως. Το Σάββατο θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας και τους πολύ δικούς σας ανθρώπους ενώ θα τεθούν και διάφορα θέματα προς συζήτηση που αφορούν είτε στις μεταξύ σας σχέσεις είτε σε ένα ακίνητο. Αν είστε μόνοι, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας άτομο που κινείται στο περιβάλλον σας. Την Κυριακή, ωστόσο, ίσως δημιουργηθεί ένταση με τον άνθρωπό σας, μπορεί και εξ αιτίας της μη ξεκάθαρης στάσης σας ή να χρειαστεί να παρέχετε στήριξη σε ένα οικείο σας πρόσωπο.

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα

Την Παρασκευή θα διαπιστώσετε ότι οι καλές συνεργασίες σας είναι απαραίτητες γιατί εκτός του ότι κάποια πράγματα δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας, έχουν και μια διαφορετική αντίληψη που σας χρειάζεται. Αν είστε σε σχέση, θα υπάρξουν κάποιες αψιμαχίες με το ταίρι σας, ενώ αν είστε μόνοι, μια γνωριμία θα ταρακουνήσει τον κόσμο σας, αλλά μη βιάζεστε να κάνετε όνειρα. Το Σάββατο, η διάθεσή σας να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε και να κάνετε δημόσιες σχέσεις θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό και δε θα θέλετε να μείνετε στο σπίτι. Δεν αποκλείεται και να συναντήσετε συγγενικά σας πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε. Την Κυριακή όμως καλό θα ήταν να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και επαφές γιατί είτε θα ταλαιπωρηθείτε είτε θα εκνευριστείτε.

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου

Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε αρκετά με τα της εργασίας σας και θα προσπαθήσετε να τελειώσετε αρκετές από τις δουλειές σας για να περάσετε ένα ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένας συνάδελφός σας να σας βοηθήσει, αναλαμβάνοντας αυτός κάποιες. Το Σάββατο, θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να κάνετε κάποιες αγορές ειδών που είτε θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά είτε θα ενισχύσουν την εικόνα σας. Δεν αποκλείεται κιόλας να σας γίνει μια πρόταση συνεργασίας, να κλείσετε μια συμφωνία αρκετά καλή ή να λάβετε κάποιο δώρο. Την Κυριακή όμως θα σας πιάσει άγχος για τα οικονομικά σας ή θα νιώσετε ενοχές για μια συμπεριφορά σας, που αφορά στα ερωτικά σας για την οποία φοβάστε ότι θα δημιουργηθεί λανθασμένη εντύπωση για το άτομό σας.

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού

Την Παρασκευή, θα νιώθετε πολύ όμορφα, ίσως μάλιστα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με άτομα που έχετε αρκετά κοινά ή να σας πιάσει ξαφνικά δημιουργικός οίστρος και να θέλετε να κάνετε αρκετά πράγματα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια έλξη με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε και παρά τον προσωρινό δισταγμό σας να ανάψετε το πράσινο φως. Το σαββατοκύριακο θα πρωταγωνιστήσετε αφού τόσο ο Ερμής όσο και ο Ήλιος θα περάσουν στο ζώδιό σας και θα ενισχύσουν τη λάμψη, τη γοητεία, τη δημοτικότητά σας και θα αυξήσουν τις κατακτήσεις σας. Ωστόσο, κάποια οικογενειακά ή θέματα σπιτιού δε θα σας αφήσουν να απολαύσετε την προσοχή που θα λάβετε, αφού θα απαιτηθεί η άμεση συμβολή σας για την επίλυσή τους.

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού

Την Παρασκευή θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα σπιτιού κι ίσως δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές ή τεχνικές εργασίες που είχατε υπόψη σας. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε και απρόσμενες επισκέψεις που μπορεί μεν να αναστατώσουν το πρόγραμμά σας, τελικά όμως θα περάσετε όμορφα. Το Σάββατο, θα σκέφτεστε και θα ξανασκέφτεστε διάφορα προσωπικά αλλά και εργασιακά ζητήματα, δε θα είναι εύκολο όμως να κάνετε όσα θέλετε γιατί το αποτέλεσμα εξαρτάται και από άλλους. Ενδεχομένως να κάνετε και κάποιες μυστικές συνομιλίες για μια νέα επαγγελματική προοπτική. Την Κυριακή μπορεί να μάθετε κάτι που θα σας στενοχωρήσει ή θα αποκαλυφθεί ένα μυστικό σας και θα έρθετε σε δύσκολη θέση.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
Μέσα στον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια θα είστε την Παρασκευή και παρά το ότι κάποιοι θα δυσαρεστηθούν ακούγοντας αλήθειες από το στόμα σας, κάποιοι άλλοι θα το εκτιμήσουν και ίσως έρθετε ακόμα πιο κοντά τους. Η επικοινωνία δε που θα έχετε με ένα άτομο θα σας ευχαριστήσει. Το Σάββατο, θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα, τα οποία ενδεχομένως να σας κινητοποιήσουν να ασχοληθείτε με μια νέα δραστηριότητα που θα βελτιώσει το πνεύμα και το σώμα σας. Πιθανό είναι να σας δημιουργηθεί κι η διάθεση να διασκεδάζετε περισσότερο. Την Κυριακή ίσως δημιουργηθεί μια ένταση με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα σας κάνει υποδείξεις για τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας θέματα και τον τρόπο που τα χειρίζεστε.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερως
Την Παρασκευή θα νιώσετε ότι είναι πολλές οι ανάγκες που πρέπει να καλύψετε και ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε και κάποιες αγορές, που όμως, αν δεν έχετε τον έλεγχο, μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Ερωτικά, ωστόσο, επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα σας. Το Σάββατο, το μυαλό σας, ακόμα κι αν δε δουλεύετε, θα είναι απασχολημένο με επαγγελματικά ζητήματα, ίσως μάλιστα, επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σας για να συζητήσετε κάποια από αυτά. Ίσως σκεφτείτε αρκετά μια πρόταση συνεργασίας που σας είχε γίνει και αποφασίσετε να τη δεχτείτε. Την Κυριακή πάντως θα θέσετε ανοιχτά τους όρους σας αλλά εξ αιτίας συγκεκριμένων συνθηκών, πιθανόν να ρίξετε τον πήχη και να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο απ’ ό,τι υπολογίζατε.
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Η Παρασκευή είναι η μέρα σας. Θα αναθαρρήσετε, θα αποκτήσετε και πάλι αυτοπεποίθηση και θα βγάλετε προς τα έξω τα ιδιαίτερα ταλέντα σας. Μάλιστα, ίσως καταφέρετε κάποιους προσωπικούς σας στόχους ή θέσετε καινούργιους, εφ’ όσον βλέπετε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να τους πετύχετε. Το Σάββατο, θα είστε αρκετά εξωστρεφείς και θα θέλετε να ανοίξετε τον κύκλο των επαφών σας, αφού έτσι και επαγγελματικά αλλά και ερωτικά θα αυξηθούν οι επιλογές σας. Σίγουρα πάντως κάθε απόπειρά σας θα συνοδευτεί από επιτυχίες, καθώς με ευκολία κερδίζετε τις εντυπώσεις. Την Κυριακή ίσως ταλαιπωρηθείτε από ένα θέμα υγείας που θα αναγκάσει να μείνετε στο σπίτι και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να αναβάλλετε κιόλας μια συνάντηση που είχατε κανονίσει.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
Πολλά μπορεί να μάθετε την Παρασκευή που αφορούν στη δουλειά σας ή τον ρόλο κάποιων συναδέλφων σας, όμως θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα φυλάτε από εδώ και πέρα τα νώτα σας. Από την άλλη, θα προτιμήσετε την συντροφιά λίγων, πολύ δικών σας ατόμων, για το βράδυ, καθώς θα νιώθετε κουρασμένοι. Το Σάββατο, θα είστε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι, ενώ δεν αποκλείεται ξαφνικά να σας γίνει και μια πρόταση που θα είναι επικερδής. Από την άλλη, με τη γοητεία και τον αισθησιασμό που ασκείτε, εύκολα θα τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου, στο οποίο θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια να αντισταθείτε. Την Κυριακή όμως ίσως στενοχωρηθείτε για το πρόβλημα ενός φιλικού σας προσώπου, που όμως, αν είναι οικονομικό, θα δυσκολευτείτε να το βοηθήσετε έμπρακτα.
error: Content is protected !!