“Έφυγαν” από τη ζωή επτά Λαρισαίοι

milonas 728x120

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η Ελένη Κώτσια. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά και εγγόνια. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον Τύρναβο.

Σε ηλικία 78 ετών “έφυγε” από τη ζωή η Βάια (Λούλα) Γ. Κραχτοπούλου. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω σύζυγό, παιδιά, εγγονή, αδέλφια και ανίψια.  Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών η Αικατερίνη Χρυσικού. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω σύζυγό, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στο Δασοχώρι Λάρισας.

Απεβίωσε η Αικατερίνη Γκίνου σε ηλικία 81 ετών. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο.

Σε ηλικία 81 ετών “έφυγε” από τη ζωή ο Ευάγγελος Μπουντίνος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 3.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στους Γόννους. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Μοναχή Πίστη κατά κόσμον Θεοδώρα Μαγγόλα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω σύζυγό, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.  Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 9.00 π.μ. από την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής, στο Μεζούρλο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Μαρία Καλλίνου. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδελφούς και ανιψιούς. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λάρισα.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!